ירך חזיר מזוגגת בדבש ושיפון
ירך חזיר מזוגגת בדבש ושיפון עשוי להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה עד 59 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 757 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון גס, דבשה מלובנת, דבש, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו כבש צלוי מזוגג דבש עם רוטב מנטה דבש (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף 1 1/2 כוסות ויסקי שיפון (בורבון או ויסקי אחר יעשה, מדי), 3/4 כוס דבש, 1/4 כוס בטעם קל (אור) מולסה, 1 כפית פתיתי פלפל אדום כתוש, ו 1/2 כפיות פלפל שחור טחון גס בקערה בינונית.
הגדר אחד 12-14 קילו נרפא עצם מעושן חזיר (העור הוסר במידת הצורך) על מתלה במחבת צלייה גדולה ויוצקים 2 כוסות מים. שומן ציון בתבנית crosshatch.
מברשת בשר חזיר עם תערובת ויסקי שיפון וצלי, צולה כל 20 דקות עם מיצי מחבת ו tinting עם רדיד אם בראונינג מהר מדי, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של חזיר רושם 57°, 1 1/2–2 שעות.
להעביר בשר חזיר ללוח חיתוך ולתת לנוח 10 דקות לפני חיתוך.
חם & חריף = סירופ מייפל + חומץ תפוחים + חרדל חם מוכן
רוח החג = אורנג ' מרמלדה + רום + ציפורן קרקע
מתוק & מתובל = ריבת משמש + מיץ תפוזים + זרעי שומר כתוש