ירך חזיר מייפל עטוף בבייקון
חזיר מייפל עטוף בבייקון הוא ירך חזיר ללא גלוטן וללא לקטוז מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 561 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח כשר, שיני שום, בשר חזיר צלי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ירך חזיר עטוף בבייקון עם דובדבנים, טעים! ירך חזיר עטוף בבייקון, ו בייקון רוזמרין עטוף בשר חזיר ירך (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את כל מרכיבי brining למעט בשר חזיר בסיר 3-4 ליטר וחום על חום גבוה, ערבוב, עד מלח מומס.
יוצקים מלח לתוך סיר 4-5 ליטר עמוק; מגניב לטמפרטורת החדר, חשף, על 2 שעות.
מוסיפים חזיר למי מלח, מוודאים שהוא מכוסה לחלוטין על ידי מלח, ומרינדה, מכוסה ומקורר, 8 עד 24 שעות.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
Pat חזיר יבש (להשליך מלח) ולהסיר כל מחרוזות, ולאחר מכן להעביר למחבת צלייה. מערבבים יחד שום, מרווה, וסירופ 1 כף בקערה קטנה ולשפשף בכל רחבי חזיר.
הנח פרוסות בייקון לרוחב על ירך, חופפים מעט, וקצוות טאק של בייקון מתחת ירך.
חזיר צלוי עד מדחום רושם 60°, על 1 1/4 שעות. מערבבים יחד 1 כף סירופ וחומץ עד בשילוב.
מברשת תערובת חומץ על פרוסות בייקון ולהמשיך לצלות חזיר עד מדחום רושם 66°, כ 10 דקות יותר.
הסר מהתנור ולתת לעמוד במחבת 15 דקות.
להעביר צלי ללוח חיתוך עם שפה, הזמנת מיצים במחבת, ולתת לצלי לעמוד, חשוף, תוך ביצוע רוטב.
שומן רזה מן מיצי פאן להשליך, ולאחר מכן להעביר jus לסיר קטן ולהביא לרתיחה. מערבבים יחד קורנפלור ומים ולטפטף לתוך jus. מבשלים, ערבוב, עד מעובה מעט, על 1 דקה.
הסר מהחום ומערבבים בסירופ כף הנותרים.