ירך חזיר ממולא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר ממולא. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. אם יש לך טימין טחון, מרגרינה, מלח ופלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-5 דקות. וזה נהדר. נסו ירך חזיר ממולא תאנה, חזיר ונקניק ממולא בשר חזיר ירך, ו שזיף חזיר ממולא ירך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
מחממים מרגרינה במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל, פטריות וסלרי במרגרינה החמה עד שהירקות רכים, כ -12 דקות.
מעבירים ירקות לקערה. מערבבים לחם לירקות עד לחלח; מתבלים במלח ופלפל שחור.
חותכים את בשר החזיר כמעט חצי לאורכו, חיתוך על 1 אינץ ' מהתחתית; בשר חזיר פתוח מותן כמו ספר. מכסים בניילון נצמד וחובטים קלות בפטיש בשר כדי לשטח את הבשר. מילוי כפית על ירך החזיר, לגלגל את הבשר על המילוי, ולקשור בשר חזיר יחד בשלושה מקומות באמצעות חוט מטבח.
מקום קשור ירך למחבת צלייה ויוצקים על 3 כפות מים סביב הצלי. צלי העונה עם מלח, פלפל שחור, קורנית, הרבס דה פרובנס, ואבקת שום.
בשר חזיר ממולא צלוי עד מדחום בשר לקרוא מיידית מוכנס למרכז המילוי קורא 160 מעלות F (70 מעלות c), 2 1/2 עד 3 שעות. מנוחה בשר במשך 15 דקות לפני פריקה ופריסת.