קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות52
מגזין

ירך חזיר עם קרום קימל

ירך חזיר עם קרום קימל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ירך חזיר עם קרום קימל. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון כולו 30 יש 327 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. אם יש לך בשר חזיר צלוי, זרעי קימל, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זרע caraway אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות זרעי קימל עם Dulce de Leche כקינוח. מתכון זה של Allrecipes יש 10 אוהדים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 91%. מתכונים דומים: ירך חזיר עם קרום עשב, בשר חזיר צלוי עם קרום פירורים, ו ירך חזיר בגריל עם רוזמרין-פירורי לחם.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). בקערה קטנה, לערבב יחד את זרעי קימל, מלח, אבקת חרדל, טימין, אורגנו ושמן צמחי כדי להפוך את הדבק.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
זרעי קימלזרעי קימל
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את הצלי במחבת צלייה בצד שומן למעלה. לשפשף את תערובת התבלינים לתוך החלק העליון והצדדים של הצלי. הכנס מדחום בשר לצלי, והנח בתנור.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
צלי במשך כשעה 1, או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 155 מעלות F (67 מעלות C).
4
הסר מהתנור ולתת לנוח במשך 15 דקות. הטמפרטורה תעלה ל 145 מעלות F (63 מעלות C). תחתוך ותגיש.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®