ירך חזיר עם תפוחי אדמה
ירך חזיר עם תפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 459 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם מרק בשר בקר, חמאה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. נסו בשר חזיר צלוי ותפוחי אדמה, בשר חזיר מטוגן עם תפוחי אדמה, ו בשר חזיר אפוי עם בטטות (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים חריצים בחלק העליון של צלי; להכניס פרוסות שום.
מערבבים את השמן, פפריקה, פלפל וקורנית; לשפשף על צלי.
מניחים בשקית ניילון גדולה לאטום מחדש; לאטום ומקרר את הצלי בן לילה.
מעבירים צלי למחבת צלייה רדודה. אופים, חשוף, ב 350° במשך 1-3/4 שעות. בינתיים, מניחים תפוחי אדמה ומלח בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים, חשוף, במשך 15 דקות או עד כמעט מכרז.
חותכים תפוחי אדמה לרבעים; לסדר סביב צלי.
אופים 45 דקות יותר או עד מדחום בשר קורא 160° ותפוחי אדמה רכים, מטילים תפוחי אדמה עם טפטוף מדי פעם.
הסר תפוחי אדמה; להתחמם. לכסות צלי ולתת לעמוד במשך 15 דקות לפני גילוף.
לרוטב, יוצקים טפטופים ומשוחררים חתיכות משחימים לתוך כוס מדידה. שומן רזה, הזמנה 2 כפות טפטוף.
מוסיפים מים ומרק לטפטופים שמורים; מניחים בצד. בסיר גדול, בצל מטגן ופטריות בחמאה ושמן עד למכרז.
מערבבים בקמח עד מעורבב. בהדרגה מערבבים בתערובת מרק. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה. מערבבים פטרוזיליה ופלפל.
מגישים עם צלי ותפוחי אדמה.