קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

פרפלה עם נקניק ופטריות פורצ'יני: Corzetti alla Novese

פרפלה עם נקניק ופטריות פורצ'יני: Corzetti alla Novese
Farfalle עם נקניק ופטריות פורצ'יני: Corzetti alla Novese עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה 1228 קלוריות , 51 גרם חלבון ו -45 גרם שומן . מתאים ל-4 מנות. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. גשו לסופר וקנו בצל, מלח, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 75% . הציון הזה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Farfalle עם נקניקיית הודו, אפונה ופטריות , פסטה פרפלה אחת עם נקניק, פטריות ואפונה ופסטה פרפלה אחת עם נקניק, פטריות ואפונה .

הוראות

1
להכנת הפסטה: מנפים יחד ואז עורכים 2 1/4 כוסות מהקמח וקורט מלח במרכז קרש חיתוך גדול מעץ. יוצרים גומה באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים. טורפים בעזרת מזלג את הביצים והיין ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
פרמיג'אנו-רג'יאנו מגורר, בתוספת נתח להגשהפרמיג'אנו-רג'יאנו מגורר, בתוספת נתח להגשה
4 כוסות קמח סולת4 כוסות קמח סולת
4 עגבניות גדולות בשלות, קלופות, מזרעות וקצוצות גס, עם המיצים שלהן4 עגבניות גדולות בשלות, קלופות, מזרעות וקצוצות גס, עם המיצים שלהן
עגבניות בשלות, קלופות, זרעוניות וקצוצות גס, עם המיצים שלהןעגבניות בשלות, קלופות, זרעוניות וקצוצות גס, עם המיצים שלהן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
כשאתם מרחיבים את הבאר, המשיכו לדחוף את הקמח מעלה מבסיס התלולית כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח נטמע.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
3
מתחילים ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ללוש כ-15 דקות, להוסיף את כל הקמח שנותר, במידת הצורך ליצירת מסה מגובשת. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, מסירים את הבצק מהלוח ומגרדים ומשליכים את כל השאריות. מקמחים שוב את הלוח מחדש וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי ומעט דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים למנוחה של 30 דקות בטמפרטורת החדר. לאחר שהבצק נח, השתמשו בסכין חדה כדי לחתוך את הבצק לחתיכות בינוניות. הכניסו דרך מכונת פסטה וחתכו לרצועות בגודל 3 אינץ'. בעזרת האגודל והאצבע המורה, עצבו את חתיכות הפסטה הללו לפסטה בצורת פרפל, או פסטה בצורת פרפר, סוחטים במרכז כדי ליצור לצדדים רחבים יותר, ואז משטחים את שני הצדדים כדי להידמות לכנפיים. חוזרים על הפעולה עם הבצק הנותר. מניחים את הפרפל על תבנית מאובקת בקמח סולת ומכסים במגבת מטבח לחה עד לבישול.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
FarfalleFarfalle
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
מכונת פסטהמכונת פסטה
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
מביאים 6 ליטר מים לרתיחה מתגלגלת ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
בעזרת מטלית לחה מנקים בזהירות את פטריות הפורצ'יני. פורסים את הפטריות לפרוסות בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
6
בסיר בגודל 12 עד 14 אינץ', מחממים את השמן עד שהוא חם אך לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד שהם רכים וחום זהוב בהיר, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8
מוסיפים את הנקניק ומבשלים עד להזהבה, כ-5 עד 7 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
9
מוסיפים את הפטריות, מערבבים היטב לאיחוד, ומתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
10
מוסיפים את העגבניות והמיצים שלהן ואת היין, ממליחים קלות תוך כדי הוספת. מכסים ומניחים לבישול על אש בינונית עד שהעגבניות מתרככות ומוציאות עוד מיצים, בערך 15 עד 20 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים. מבשלים עד לריכוך אך עדיין אל דנטה, כ-7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
12
מסננים היטב, שומרים 1/2 כוס מנוזלי הבישול.
13
מוסיפים את הפסטה לתערובת הנקניקיות ומערבבים על אש גבוהה עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
14
מוסיפים מעט ממי בישול הפסטה, כף אחת בכל פעם, אם הפסטה יבשה מדי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
15
מפזרים פטרוזיליה ופרמיג'אנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
16
מגישים מיד בקערות פסטה מחוממות עם גוש פרמיג'אנו בצד לגירור.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)