ירך חזיר צלוי
בשר חזיר צלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 45 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 756 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם חרדל מלא, מלח כשר ופלפל, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו בשר חזיר צלוי בתנור פשוט, ירך חזיר צלוי, ו בשר חזיר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות.
מחממים את השמן במחבת גדולה וחסינה מעל חום גבוה. מתבלים את החזיר במלח ופלפל וצורב מכל הצדדים עד לחום זהוב.
מערבבים את החרדל והחומץ ומברישים מעל החזיר.
להעביר לתנור לצלות את החזיר עד מדחום מוכנס במרכז קורא 145 מעלות, על 35 דקות.
להעביר את החזיר קרש חיתוך ואוהל עם נייר במשך 10 דקות.
הסר מחרוזות, פרוסה ומגישים עם סנדלר ירקות בסתיו (מתכון להלן)
מחממים את התנור ל 375 מעלות.
לטאטא את המרק ו 1/4 כוס קמח בסיר מעל חום בינוני.
מוסיפים את החרדל והירקות; מבשלים עד מעובה, כ 2 דקות.
להקציף ב 2 כפות חמאה ומלח ופלפל לפי הטעם; להעביר לתבנית אפייה 3 ליטר.
לטאטא את הנותרים 1 3/4 כוסות קמח, אבקת אפייה קמצוץ של מלח בקערה. לשפשף את החמאה הקרה קוביות עם הידיים עד הבצק דומה ארוחה גסה. מערבבים קלות 3/4 כוס קרם עם מזלג.
מניחים כפות גדולות של בצק (אודות
על גבי הירקות והמברשת הנותרים 1/4 כוס שמנת.
אופים עד חום זהוב מבושל דרך, כ 45 דקות. לפזר פטרוזיליה על גבי.