זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -15 דקות. עם כפית ציון של 23%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עגבניות-ריבת בצל מתוק, צ'יפס פולנטה עם עגבניות-ריבת בצל מתוק, ו סטייקים עם תערובת גרגירי פלפל ומרמלדת בצל מתוק.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים קמח, סוכר, סודה לשתייה, אבקת אפייה, מלח, חמאה, חלב חמאה וביצה. ללוש קלות ולחלק ל -4 מנות, ויוצרים כל אחת לדיסק.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מניחים את 4 הדיסקים על תבנית משומנת קלות ואופים עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בואו להתקרר על מחבת במשך 10 דקות, ואז להתקרר לחלוטין על מתלה.;
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מחממים שמן זרעי ענבים על אש נמוכה במחבת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים בצל ואבקת קארי, ומאפשרים לבצל להתקרמל לאט, בערך 30 דקות. מערבבים צימוקים זהובים ומוסיפים חומץ. מבשלים כ -5 דקות, מכסים, מסירים מהאש ומניחים לנוח.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות צנוברים קלויים קלות
בצל לבן, חתוך לקוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
חזור לקרוסטיני: כיכרות מפוצלות נפתחות כמו שהיית עושה גליל המבורגר. בעזרת חותך עיגול בגודל 1 אינץ ' חותכים את הלחם לסיבובים.
מרכיבים שתצטרך
לחמניית המבורגר
קרוסטיני
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
8
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מתבלים טלה במלח ופלפל וצורבים טלה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אפונה קלופה, לא חובה
11
שלבו מחית ערמונים וחרדל טחון אבן בקערה קטנה וצפו כבש בתערובת. ואז מצפים בשיבולת שועל טחונה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל קרקע אבן
ערמונים
אפונה קלופה, לא חובה
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מכניסים לתבנית אפייה, ומסיימים בתנור לטמפרטורה פנימית של 140 מעלות פרנהייט, כפי שנמדד במדחום לקריאה מיידית, או לפי טעמכם.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
תנו לנוח במשך 5 דקות ואז פורסים לדיסקים בעובי 1/4 אינץ'.
14
טוסט קרוסטיני סיבובים, למעלה עם פרוסת ירך טלה העליון עם ריבת בצל.
מרכיבים שתצטרך
ירך כבש
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
קרוסטיני
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לורן-פרייר ברוט עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
לורנט-פריר ברוט
לורן-פריר ברוט ל-פ הוא נושא הדגל של סגנון הבית של לורן-פריר. פריך, רענן ואלגנטי, ברוט ל-פ משקף את המהות הבסיסית של השמפניות שלנו.הצבע הוא גוון זהוב חיוור, עם בועות עדינות ומתמשכות. האף טרי ועדין, מראה מורכבות טובה עם רמזים של פירות הדר ופירות לבנים. הסגנון הקל של ברוט ל-פ הוביל את הדרך להפוך את השמפניה למשקה האפריטיף האידיאלי. האיזון המושלם שלו, פריכות הטעמים והעדינות הופכים אותו גם לבן לוויה האידיאלי לדגים, עופות ובשר לבן.