קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

ירכי עוף קארי קלויים עם רוטב כמון יוגורט

ירכי עוף קארי קלויים עם רוטב כמון יוגורט
ירכי עוף קארי קלויים עם רוטב כמון יוגורט נטול גלוטן, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 825 קלוריות, 66 גרם חלבון, ו 58 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח כשר ופלפל טרי סדוק, שום, יוגורט יווני, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: שום-קארי ירכי עוף עם רוטב יוגורט, יוגורט קארי ירכי עוף, ו ירכי עוף מטוגנות בקארי ויוגורט.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
במחבת קטנה, יבשה וכבדה על אש בינונית, צלו את זרעי הכמון עד שהם ריחניים, 3 עד 4 דקות. טוחנים דק במטחנת תבלינים או מרגמה ועלי. מועכים את השום לעיסה ומעבירים מחצית מהשום לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מקציפים פנימה את משחת הקארי, 1 כוס יוגורט וחצי הכמון.
מרכיבים שתצטרך
משחת קארימשחת קארי
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
העבירו את העוף לשקית אטומה מחדש מפלסטיק ושפכו את תערובת היוגורט לשקית, וודאו שכל העוף מכוסה. משרים במקרר לפחות 12 שעות ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
5
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מרפדים תבנית יריעה בנייר אלומיניום ומעליהם מתלה קירור.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוציאים את העוף מהמרינדה, מניחים על מתלה הקירור בתבנית הסדין.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
אופים עד לבישול, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
בקערה קטנה, לטאטא את יוגורט 1 כוס הנותרים ואת השום הנותר וכמון.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מגישים מנה של רוטב על גבי העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
11
מה שבאמת גורם למתכון הזה לשיר: קלייה וטחינה של התבלינים שלך כאן, עושה את כל ההבדל בעולם. אם אינך זוכר מתי קנית את צנצנת הכמון הזו, עליך לזרוק אותה ולהתחיל מחדש.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה עובדת ממש טוב עם שנין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. שמורת דה מורגנזון שנין בלאן עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
שמורת דה מורגנזון שנין בלאן
שמורת דה מורגנזון שנין בלאן
דקדנטי זהוב עם גוונים ירוקים, שרדונה זה מציג ניחוחות של בריוש קלוי עם ריבה מתובלת. עמוד שדרה של סיד ועשב לימון עם תווים פרחוניים של יערה ופרנגיפאני מגיחים על החיך. וניל חם ועשיר וניואנס שקדים שמנת מתעכבים על הסיום.