קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

ירכיים חלודות

ירכיים חלודות
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-40 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, רוטב סויה, סירופ מייפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שער חלוד, מסמר חלוד Oaxacan, ו בראוניז שוקולד טבעוני של ראסטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחית שום למשחה עם מרגמה ועלי.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
2
מערבבים רוטב פלפל צ ' ילה, סירופ מייפל, רוטב סויה, מיונז וחומץ אורז לשום עד המרינדה הוא משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
שום גויה®שום גויה®
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3
מעבירים ירכיים עוף למיכל שטוח גדול (כגון צלחת אפייה) ויוצקים מרינדה על עוף; מערבבים עד העוף מצופה. כיסוי צלחת עם לעטוף פלסטיק לקרר על 3 שעות; אם העדיף, לתת לעמוד על 30 דקות בטמפרטורת החדר. לפתוח צלחת ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
מחממים גריל פחם לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מניחים ירכיים עוף על הגריל החם עם צדדים חלקים למטה. מבשלים עד עוף מראה סימני גריל, על 3 דקות. הפוך עוף מעל ומבשלים עד הצד השני מראה סימני גריל, על 5 דקות. ממשיכים לבשל, מזיזים אותם מדי פעם ומתהפכים כל 2 דקות, עד שהבשר כבר לא ורוד בפנים והירכיים חומות זהובות, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מעבירים עוף למגש, נותנים מנוחה במשך 5 דקות, ומגישים מעוטר פלחי סיד.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות