ירכיים עוף אדומות מבושלות סיניות
ירכיים עוף סיני מבושל אדום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 616 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הסינית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם חוטי שעועית, מים, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מקלות הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ירכיים עוף מבושלות עם דלעת סקווש, ירכיים עוף מבושלות איטיות עם דובדבנים יבשים וכרישה, ו ירכיים עוף מטוגנות עם עור עוף גרימולטה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 8 מרכיבים בתנור הולנדי; להביא לרתיחה. להפחית חום; מבשלים, חשוף, 10 דקות.
מוסיפים עוף; מכסים חלקית, ומבשלים במשך 45 דקות, הופכים עוף מדי פעם. זרוק את מקלות הקינמון וקליפה.
מערבבים אטריות ומים רותחים בקערה; לתת לעמוד במשך 5 דקות או עד רך.