ירכיים עוף בגריל מזוגגות טקילה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך ירכיים עוף, טקילה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו נסו את ירכיים עוף בגריל מזוגגות טקילה זה בסוף השבוע, ירכיים עוף בגריל מזוגגות שזיפים, ו מישמש מזוגג ברביקיו ירכיים עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני גבוה באמצעות שני המבערים. לאחר ההתחממות מראש, כבה את המבער השמאלי (השאר את המבער הימני דולק).
מערבבים את 4 המרכיבים הראשונים בקערה קטנה; לשפשף באופן שווה על עוף.
להביא את מיץ האננס, טקילה, ודבש לרתיחה בסיר קטן; לבשל עד מופחת 3/4 כוס (כ 10 דקות).
מערבבים קורנפלור ו 2 כפיות מים בקערה קטנה, ומערבבים היטב.
מוסיפים תערובת קורנפלור לתערובת מיץ, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מביאים לרתיחה, ומבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום, ומערבבים בקליפה סיד, 3 כפות מיץ ליים, ופלפל אדום.
מניחים עוף על מתלה גריל מצופה ספריי בישול מעל מבער ימין (חום ישיר). כיסוי וגריל במשך 5 דקות בכל צד, צולה מדי פעם עם תערובת מיץ. הזז את העוף כדי מתלה גריל מעל מבער שמאלי (חום עקיף). מכסים וגריל 5 דקות נוספות בכל צד או עד שנעשה, צולה מדי פעם.