ירכיים עוף בגריל עם בצל ופלפלים מתוקים
ירכיים עוף בגריל עם בצל מתוק ופלפלים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 913 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 66 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו צלפים, שמן זית, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היציאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה יציאה כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: ירכיים עוף צלוי עם שומר, בצל ופלפלים אדומים קלויים, סלמון בגריל עם בצל מתוק ופלפלים אדומים, ו פטריות פורטבלו בגריל, פלפלים מתוקים ובצל אדום.
הוראות
במחבת גדולה מעל חום בינוני, לחמם את שמן הזית.
מוסיפים בצל ופלפלים, מכסים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד עסיסי מאוד וכמעט רך, 16 עד 20 דקות.
מוסיפים את הנמל, צלפים, טימין; מערבבים לעתים קרובות, חשופים, עד שכל הנוזל התאדה וירקות רכים מאוד ומתוקים ומתחילים חום, 25 עד 35 דקות יותר.
הסר מהחום. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
עד 2 שעות לפני ההגשה, במחבת 8-10 ליטר על חום גבוה, להביא כ 3 ליטרים מים לרתיחה. לשטוף עוף, להסיר עודף שומן, לטבול במים רותחים. להחזיר מים לרתיחה, ואז לכסות, להפחית את החום, ומבשלים עד הבשר הוא כבר לא ורוד במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדוק), על 15 דקות. להרים עוף מן המים; לנקז יבש לטפוח. שמור מרק לשימוש נוסף.
מפזרים את שני הצדדים של עוף עם מלח ופלפל.
להניח ירכיים, עור למטה, על גריל משומן על מיטה מוצקה של גחלים בינוניים גבוהים או חום בינוני גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ממש מעל רמת הגריל רק 3 עד 4 שניות); לכסות גריל גז. לבשל עוף, מפנה פעם אחת, עד השחמה משני הצדדים, 5 עד 9 דקות בסך הכל.
העברה למגש. תערובת בצל-פלפל כפית על עוף ומפזרים פטרוזיליה.
זיווג יין: ros יבש, פירותי עם חומציות פריך.
הערות: Parboiling העוף מבטלת התלקחויות על הגריל. אתה יכול להכין את תערובת בצל-פלפל דרך שלב 1 עד יום קדימה; מערבבים על אש נמוכה כדי לחמם מחדש. אתה יכול להכין את העוף דרך שלב 2 עד 2 שעות קדימה; מגניב, לכסות, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר, ואז גריל לשרת חם.