ירכיים עוף בסגנון מרוקאי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 45 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 673 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם הל טחון, מלח, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכונים דומים: ירכיים עוף מרוקאי, ירכיים עוף מרוקאי, ו ירכיים עוף מרוקאי.
הוראות
1
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה; לשפשף עוף עם תערובת כמון.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים עוף, ומטגנים 3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מוסיפים חומוס ועגבניות; מבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
5
מוסיפים קישואים ומרק; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות. מערבבים במיץ לימון.