ירכיים עוף ים תיכוניות בגריל של מארק ביטמן
ירכיים עוף ים תיכוניות בגריל של מארק ביטמן הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 776 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותרימי עלי טימין, פלפל, ירכיים מעור עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. נסו קציצות העוף של מארק ביטמן עם רוטב פאן מהיר, תירס מרק ביטמן, ו הבראוניז של מארק ביטמן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את עשבי תיבול קצוצים, מלח ופלפל.
מוסיפים מספיק שמן זית כדי להפוך את התערובת למשחה רופפת, על 2 כפות. בזהירות להפריד את העור של כל ירך מן הבשר, דואג לא לקרוע אותו לחלוטין, להחליק 1 עלה דפנה תחת כל אחד. לאחר מכן, כף הדבק עשב, דואג להימנע מקבל יותר מדי על החלק החיצוני של העור. מתבלים את החלק החיצוני של העוף במלח ופלפל.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל, ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לחלופין, הגדר מחצית המבערים על גריל גז להגדרת החום הגבוהה ביותר, כיסוי, וחימום מראש במשך 10 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מניחים את העור בצד העוף על הצד הקריר של הגריל ומבשלים עד השומן החל לדקלם, על 5 דקות. תהפוך את העוף ותבשל עוד 20 דקות.
הזז את העוף (עדיין עור בצד למטה) לחלק החם של הגריל ומבשל עד שהעור פריך והבשר מבושל דרך.
מגישים את העוף מיד עם טריזי לימון.