ירכיים עוף מזרח תיכוניות
ירכיים עוף באמצע מזרח עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 263 קלוריות. . לך לחנות ותביא אבקת קארי, חומץ יין, יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוף מזרח תיכוני, עוף ואורז מזרח תיכוני, ו עוטפת עוף מזרח תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך חום קל, על 7 דקות.
הסר בצל מחבת, ולהניח בצד.
הגבר את החום לגובה בינוני. עונה בצד אחד של ירכיים עוף עם מחצית מסאלה garam ואבקת קארי.
מניחים את העוף מתובל בצד למטה לתוך המחבת, ואת העונה בצד השני עם שאריות garam masala ואבקת קארי. המשך בישול עוף עד השחמה משני הצדדים, על 4 דקות בכל צד.
יוצקים את היין האדום וחומץ יין אדום. מבשלים במשך כ -30 שניות, גירוד ושחמה חתיכות מהמחבת. מערבבים את הבצל מוכן מרק עוף. מביאים לרתיחה. מכסים ומפחיתים את החום לרמה בינונית-נמוכה. מבשלים את הירכיים עוף עד כבר לא ורוד במרכז, כ -20 דקות.