ירכיים עוף משמש-ג'ינג'ר
ירכיים עוף משמש-ג'ינג'ר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 440 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם פלפל, שום, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: ירכיים עוף מזוגגות משמש, ירכיים עוף משמש חריף, ו מישמש מזוגג ברביקיו ירכיים עוף.
הוראות
בקערה, מערבבים אבקת צ ' ילי, 1 כף. ג ' ינג ' ר טחון, אבקת שום, מלח ופלפל. לטפוח עוף יבש לשפשף תערובת תיבול לתוך עוף. כיסוי; צמרמורת לפחות 2 שעות.
במחבת קטנה, מערבבים שימורים, רוטב ברביקיו, זנגביל שנותר, מיץ ליים ושום. מערבבים על אש נמוכה עד בשילוב טוב.
מחממים תנור ל 177°; ערפל גדול, צלחת אפייה רדודה עם ספריי בישול. שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לבשל עוף, פונה לעתים קרובות עם מלקחיים, עד השחמה מכל הצדדים, על 10 דקות.
מעבירים עוף לתבנית אפייה ויוצקים זיגוג משמש, הופכים עוף למעיל.
אופים עד העוף מבושל דרך, כ 40 דקות.
תן מנוחה עוף במשך 10 דקות לפני ההגשה.