ירכיים עוף עם זיגוג כתום-זנגביל
ירכיים עוף עם זיגוג כתום-זנגביל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 282 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. אם יש לך תפוז טבור, זנגביל, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 53%. נסו ירכיים עוף עם זיגוג כתום-זנגביל, ירכיים עוף בגריל עם זיגוג Tamarind & כתום, ו ירכיים עוף בגריל עם ג'ינג'ר כתום (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים עוף עם מלח, פלפל, ואבקת שום.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
הוסף עוף; לבשל 3 עד 4 דקות בכל צד או עד השחמה.
בעוד טבחים עוף, לפורר ולסחוט מיץ מתפוז כדי למדוד 1 כפית ו 1/4 כוס, בהתאמה.
מוסיפים קליפת תפוז, מיץ, דבש וג ' ינג ' ר לתרנגולת, מגרדים כדי לשחרר חתיכות השחמה. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 7 דקות או עד העוף נעשה תערובת כתומה היא סירופ.
מפזרים בצל ירוק, אם תרצה.
מגישים עם: ברוקולי קלוי עם שקדים