ירקות איטלקיים קלויים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו ירקות איטלקיים קלויים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 81 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, פלפל כתום, תיבול וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו ופרימל דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך עצום מרהיב ציון של 29%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ירקות קלויים איטלקיים, ירקות קלויים איטלקיים, ו ירקות קלויים איטלקיים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הקישואים, הפטריות והפלפל הכתום.
מוסיפים את שאר החומרים וזורקים לציפוי.
מסדרים ירקות בשכבה אחת בתוך 15 אינץ'. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 450 מעלות צלזיוס למשך 15-20 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב מדי פעם.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום). יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ 45 דולר.
![טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)]()
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
ניחוחות דובדבן וסגול, טעמים מתמשכים ומעוגלים של תבלינים ופטריות. מבנה נהדר עם עדינות אלגנטית.משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.