ירקות אפויים בפירורי לחם תפוחי אדמה
ירקות אפויים תפוחי אדמה בפירורי לחם עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 169 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם גבינת פרמזן תערובת, מוצר ביצה, מרגרינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Scampi עוף בפירורי לחם עם ירקות, Paleo" בפירורי לחם " קציצת חזיר עם רוטב כפרי Paleo & ירקות קלויים, ו בקלה אפוי בפירורי לחם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400°. קו ג 'לי רול פאן, 15 1/2x10 1/2x1 אינץ', עם רדיד אלומיניום. לרסס רדיד עם ספריי בישול nonstick. מקציפים את המוצר ביצה מעט בקערה קטנה.
מערבבים ניצני תפוחי אדמה, גבינה, אבקת שום ומרגרינה בקערה קטנה נפרדת ללא רבב. טובלים ירקות לתוך מוצר ביצה; מעיל עם תערובת תפוחי אדמה.
מניחים חתיכות ירקות 1 אינץ בנפרד על מחבת.
אופים 20 עד 25 דקות או עד ציפוי זהוב חום וירקות הם מכרז.
מגישים עם מטבל רוטב ראנץ אם תרצה.