ירקות אפויים בפירורי לחם תפוחי אדמה
ירקות אפויים תפוחי אדמה בפירורי לחם עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 314 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, תערובת גבינת פרמזן, אבקת שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 17 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו ירקות אפויים בפירורי לחם תפוחי אדמה, Scampi עוף בפירורי לחם עם ירקות, ו Paleo" בפירורי לחם " קציצת חזיר עם רוטב כפרי Paleo & ירקות קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
קו ג 'לי רול פאן, 15 1/2x10 1/2x1 אינץ', עם רדיד אלומיניום. לרסס רדיד עם ספריי בישול nonstick. מקציפים את המוצר ביצה מעט בקערה קטנה.
מערבבים ניצני תפוחי אדמה, גבינה, אבקת שום ומרגרינה בקערה קטנה נפרדת ללא רבב. טובלים ירקות לתוך מוצר ביצה; מעיל עם תערובת תפוחי אדמה.
מניחים חתיכות ירקות 1 אינץ בנפרד על מחבת.
אופים 20 עד 25 דקות או עד ציפוי זהוב חום וירקות הם מכרז.
מגישים עם מטבל רוטב ראנץ אם תרצה.