קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

ירקות בגריל עם קוסקוס ורוטב יוגורט

ירקות בגריל עם קוסקוס ורוטב יוגורט
ירקות בגריל עם קוסקוס ורוטב יוגורט עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 16 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 464 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מאוכלרשת יש 3 אוהדים. אם יש לכם שום, פטריות שיטאקי, קוסקוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הרביעי ביולי יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 86%, וזה מדהים. ברביקיו סתיו מפואר: סלמון בגריל ראס אל חנוט וזעתר, ירקות צולים ברוטב טחינה יוגורט, טאבולה, קוסקוס קארי עם ירקות קלויים, צ'אטני אפרסק ויוגורט כוסברה, ו ירקות בגריל וחומוס עם קוסקוס דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים מחבת גריל על אש גבוהה. זורקים בקערה גדולה את הפלפלים, הדלעת, הפטריות, השום, עשבי התיבול, שמן הזית, 1 כפית מלח ו -1 / 2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סכין קילוףסכין קילוף
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מברישים את סיבובי הבצל בשמן זית ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מברישים את תבנית הגריל בשמן זית, ואז צולים את תערובת הפלפלים וסיבובי הבצל (בקבוצות במידת הצורך), הופכים, עד שהם רכים ומסומנים, כ -10 דקות. מקלפים את השום.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
בינתיים, מבשלים את הקוסקוס כפי שהתווית מכוונת.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
5
דופקים את השום, 2 חתיכות פלפל אנגלי בגריל והיוגורט במעבד מזון מיני או בבלנדר עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
שום גויה®שום גויה®
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים 1/4 כפית מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
חותכים את שאר הפלפלים הצלויים לגושים וזורקים עם הדלעת, הפטריות, עשבי התיבול והבצל בקערה גדולה; מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סכין קילוףסכין קילוף
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מקציפים את הקוסקוס במזלג ומחלקים בין קערות. למעלה עם הירקות והשקדים ומגישים עם רוטב היוגורט.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
צילום: אנטוניס אחילאוס