ירקות בגריל עם קוסקוס ורוטב יוגורט
ירקות בגריל עם קוסקוס ורוטב יוגורט עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 16 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 464 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מאוכלרשת יש 3 אוהדים. אם יש לכם שום, פטריות שיטאקי, קוסקוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הרביעי ביולי יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 86%, וזה מדהים. ברביקיו סתיו מפואר: סלמון בגריל ראס אל חנוט וזעתר, ירקות צולים ברוטב טחינה יוגורט, טאבולה, קוסקוס קארי עם ירקות קלויים, צ'אטני אפרסק ויוגורט כוסברה, ו ירקות בגריל וחומוס עם קוסקוס דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים מחבת גריל על אש גבוהה. זורקים בקערה גדולה את הפלפלים, הדלעת, הפטריות, השום, עשבי התיבול, שמן הזית, 1 כפית מלח ו -1 / 2 כפית פלפל.
מברישים את סיבובי הבצל בשמן זית ומתבלים במלח.
מברישים את תבנית הגריל בשמן זית, ואז צולים את תערובת הפלפלים וסיבובי הבצל (בקבוצות במידת הצורך), הופכים, עד שהם רכים ומסומנים, כ -10 דקות. מקלפים את השום.
בינתיים, מבשלים את הקוסקוס כפי שהתווית מכוונת.
דופקים את השום, 2 חתיכות פלפל אנגלי בגריל והיוגורט במעבד מזון מיני או בבלנדר עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים 1/4 כפית מלח ופלפל לפי הטעם.
חותכים את שאר הפלפלים הצלויים לגושים וזורקים עם הדלעת, הפטריות, עשבי התיבול והבצל בקערה גדולה; מתבלים במלח.
מקציפים את הקוסקוס במזלג ומחלקים בין קערות. למעלה עם הירקות והשקדים ומגישים עם רוטב היוגורט.