ירקות-בשר-מרק שעורה
מרק ירקות-בקר-שעורה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 219 קלוריות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. אם יש לך שעורה מהירה בישול, עגבניות משומר, בשר טחון רזה במיוחד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השעורה בישול מהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אגוזי לוז, שעורה ועוגיות קקאו כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מרק ירקות בקר שעורה, מרק בקר ושעורה ירקות, ו מרק ירקות, בקר ושעורה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 3 ליטר, לבשל בשר טחון מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד מבושל היטב; לנקז.
מערבבים במרכיבים הנותרים.
חום לרתיחה. להפחית את החום בינוני; לכסות ולבשל 10 עד 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות ושעורה במכרז.