ירקות האביב עם לימון טרגון נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 20 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 74 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו מתאבן במחיר סביר מאוד עבור אביב. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, אספרגוס, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו ירקות האביב עם ויניגרט לימון, פוסין צלי לימון עם ירקות אביביים, ו Mâche עם ירקות האביב ויניגרט לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
קו גדול, מסגרת אפייה עם מגבות נייר. שים גזר בסיר גדול, לכסות עם מים ומערבבים 1 כפית. מלח. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל חשופה עד גזר הם רק במכרז, 6 עד 7 דקות. ממלאים קערה גדולה במי קרח. באמצעות כף מחוררת, להסיר גזר לקערה.
הסר בצל מבושל למי קרח; להוסיף קרח לקערה לפי הצורך. המשך לבשל ירקות כדלקמן, העברת ירקות מבושלים למי קרח וניקוז על מגבות נייר כאשר קר: אספרגוס, 2 עד 4 דקות; שעועית ירוקה, 4 עד 5 דקות; אפונה הצמד סוכר שעועית לימה התינוק, 2 דקות. (ירקות יכולים להיות מבושלים עד 5 שעות קדימה; מכסים ומקררים. להביא לטמפרטורת החדר לפני המשך עם מתכון.)
מרכיבים שתצטרך
בייבי לימה שעועית
פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות