ירקות וטופו מוקפץ
צריך ללא גלוטן ומנת צד ללא חלב? ירקות וטופו מוקפץ יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 177 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו מים ארוזים במיוחד המשרד טופו, שיני שום, רוטב hoisin, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 49 דקות. נסו ירקות מוקפצים דל מספוא עם רוטב ווסאבי-ג'ינג'ר, טופו ירקות מערבבים ומטגנים, ו דבש ג'ינג'ר טופו וירקות מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים טופו לאורכו ל 4 חתיכות שוות; לחתוך כל חתיכת לרוחב לריבועים 1/2 אינץ'.
מניחים טופו על מספר שכבות של מגבות נייר; מכסים במגבות נייר נוספות.
תן לעמוד 30 דקות, לחיצה למטה מדי פעם.
מחממים ווק גדול או מחבת על חום גבוה.
הוסף 1 1/2 כפיות שמן קנולה למחבת; מערבולת למעיל.
שלב טופו, פלפל, ו 2 כפיות קורנפלור בקערה בינונית; לזרוק למעיל.
להוסיף טופו למחבת; מוקפץ 8 דקות, הופך חום מכל הצדדים.
הסר טופו מחבת עם כפית מחוררת; מקום בקערה בינונית.
מוסיפים בצל, שום וג ' ינג ' ר למחבת; מוקפץ 1 דקה.
מוסיפים 1 1/2 כפיות הנותרים שמן קנולה למחבת; מערבולת למעיל.
להוסיף בוק צ ' וי; מוקפץ 3 דקות.
מוסיפים גזר; מוקפץ 2 דקות.
מוסיפים אפונה שלג; מוקפץ 1 דקה.
להוסיף Shaoxing; לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן. מערבבים בתערובת טופו.
שלב הנותרים 1 1/2 כפיות קורנפלור, מרק, ושאר החומרים בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת מרק למחבת; מבשלים עד מעובה מעט (בערך 1 דקה).