ירקות חורף מאודים
ירקות חורף מאודים דורשים כ -25 דקות מתחילתם ועד סופן. תוספת זו מכילה 145 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -3 גרם שומן למנה. מתכון צמחוני זה, ללא גלוטן ולקטו-אובו, מתאים ל-6 מנות . 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הוא יהיה להיט באירוע החורף שלכם. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. אם יש לכם פטרוזיליה, חזרת, חומץ וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון סופגני של 65% , וזהו ציון מוצק. ירקות צלויים בחורף עם רוטב בלסמי , מרק אחד, שתי דרכים: ירקות עבים ושמנת ירקות , ובטן חזיר בושלה בחמישה תבלינים סיניים עם שורש לוטוס ויוקה מאודת דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים את הירקות בסלסלת אידוי.
מניחים בסיר גדול מעל 2.5 ס"מ מים; מביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים באדים במשך 10-12 דקות או עד שהבשר פריך-רך.
ממיסים חמאה במחבת גדולה עם ציפוי מונע הדבקה. מוסיפים את הירקות ומערבבים לציפוי אחיד. בקערה קטנה, מערבבים את השמיר, החומץ, חזרת ומלח.
יוצקים על הירקות; מערבבים לציפוי אחיד.