ירקות חורפים מתפוררים
ירקות חורפי מתפוררים דורש כ 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-187 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלאי ירקות, סלריק, קרם פרש ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: תבשיל ירקות בקר חורפי עם כופתאות עשב רכות, טאקו ללא בשר עם חלבון צמחי מתפורר, ו סלט חורפי פשוט.
הוראות
יוצקים את המניה לתוך מחבת ומביאים לרתיחה. טיפ בסלריאק, גזר ובטטה, ואז מוסיפים את הכרישה. מכסים את המחבת ומבשלים 10 דקות.
מקציפים את השפם עם הקמח והחרדל. מערבבים לתוך הירקות עד מעובה, ולאחר מכן מוסיפים את הקורנית ואת העונה.
עבור הקרמבל, לשפשף את החמאה לתוך הקמח ושקדים טחונים. עונה, ואז מוסיפים פרמזן ושקדים flaked. כפית את המילוי לתוך מנות קטנות ovenproof ולפזר את הקרמבל על גבי. אם הקפאה, לעטוף בסרט נצמד, ואז לסכל. להפשיר, להפשיר לילה במקרר.
כדי לבשל, לחמם תנור 190c / 170c מאוורר / גז 5 ואופים במשך 30-35 דקות עד הזהב.