ירקות חרדל שמנת עם שאלוט מטוגן
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו סלט ירקות עם שאלוט מטוגן פריך, ירקות חרדל עם רוטב חרדל שמנת, ו תבשיל שעועית ירוקה שמנת עם שאלוט מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את הבצל ואת הפלפל האדום כתוש ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד שקוף, 5 דקות.
הוסף את הירוקים בקבוצות, ערבוב כל אצווה לנבול לפני הוספת יותר.
הוסף את המניה ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני עד שהירוקים רכים, 15 דקות.
מסננים את הירוקים היטב ומחזירים אותם לסיר.
בקערה, מערבבים את הקמח עם קאיין וקמצוץ נדיב של מלח ופלפל.
מוסיפים את שאלוט וזורקים למעיל עם תערובת הקמח; מעבירים למסננת וללחוץ כדי להסיר את הקמח העודף.
במחבת עמוקה, חום 1/2 אינץ ' של שמן צמחי. מטגנים את שאלוט בקבוצות מעל חום מתון עד פריך, 2 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר מגבות נייר כדי לנקז.
בסיר, מבשלים את השמנת והשום על אש נמוכה עד מופחת 1 כוס, 10 דקות. מסננים את השמנת על הירוקים ומבשלים מעל חום מתון עד עבה מאוד, 5 דקות; העונה עם מלח ופלפל. מערבבים במחצית שאלוט מטוגן ולהעביר צלחת הגשה.
מפזרים את שאר שאלוט על גבי ומגישים.