קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות71
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ירקות חרדל שמנת עם שאלוט מטוגן

ירקות חרדל שמנת עם שאלוט מטוגן
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו סלט ירקות עם שאלוט מטוגן פריך, ירקות חרדל עם רוטב חרדל שמנת, ו תבשיל שעועית ירוקה שמנת עם שאלוט מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצל ואת הפלפל האדום כתוש ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד שקוף, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
הוסף את הירוקים בקבוצות, ערבוב כל אצווה לנבול לפני הוספת יותר.
מרכיבים שתצטרך
4
הוסף את המניה ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני עד שהירוקים רכים, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מסננים את הירוקים היטב ומחזירים אותם לסיר.
מרכיבים שתצטרך
6
בקערה, מערבבים את הקמח עם קאיין וקמצוץ נדיב של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את שאלוט וזורקים למעיל עם תערובת הקמח; מעבירים למסננת וללחוץ כדי להסיר את הקמח העודף.
מרכיבים שתצטרך
8
במחבת עמוקה, חום 1/2 אינץ ' של שמן צמחי. מטגנים את שאלוט בקבוצות מעל חום מתון עד פריך, 2 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר מגבות נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
9
בסיר, מבשלים את השמנת והשום על אש נמוכה עד מופחת 1 כוס, 10 דקות. מסננים את השמנת על הירוקים ומבשלים מעל חום מתון עד עבה מאוד, 5 דקות; העונה עם מלח ופלפל. מערבבים במחצית שאלוט מטוגן ולהעביר צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
10
מפזרים את שאר שאלוט על גבי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך