ירקות טריים מוקפצים עם בשר כתום פלפל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 548 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 3 מנות.53 דולר למנה. אם יש לכם פלפל, מלח, ריבת תפוזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בכרוב אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם כרוב שטעמו כמו קינוח! כמו קינוח. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. נסו ירקות טריים מוקפצים עם בשר כתום פלפל, מוקפץ בקר וכרוב, ו מוקפץ בקר וברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר מביאים לרתיחה את האורז והמים. מכסים, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים 20 דקות.
מחממים את שמן השומשום במחבת על אש בינונית, ומבשלים 2 שיני שום למשך 2 דקות, עד שהם רכים. ממיסים את החמאה במחבת. מתבלים את הבקר במלח ו -2 כפיות פתיתי פלפל אדום. מבשלים ומערבבים את הבקר במחבת 10 דקות, עד להשחמה אחידה. בהזמנת טפטופי מחבת, העבירו את הבקר המבושל לקערה, וציפו ברוטב טריאקי 3 כפות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
חזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מ
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
קורצים שומשום לבן
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
ממיסים את החמאה הנותרת במחבת נפרדת על אש בינונית, ומבשלים את השום הנותר 2 דקות, עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מוציאים שום ומניחים בצד. מערבבים את הפטריות והבצל למחבת, ומבשלים עד שהבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
בצל מטוגן בצ'דר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מערבבים פנימה את הכרוב, פלפל ירוק, פלפל אדום ופלפל צהוב. מבשלים 3 דקות, עד שהם רכים אך עדיין פריכים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהוב
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
מתכון לפיצוצ'רי
6
מסירים את המחבת מהאש, ומערבבים פנימה 1/2 כף הנותרים רוטב טריאקי ו 1/2 את טפטופי התבנית השמורים.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מחממים את טפטופי המחבת הנותרים במחבת על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מערבבים פנימה את יתרת פתיתי הפלפל האדום, רוטב הטריאקי מקערת הבקר, השום השמור, עמילן התירס, הסוכר החום, מרק הבקר וריבת התפוזים. מבשלים 5 דקות, עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
חזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מ
1 עד 1-1/3 כוסות מים
חתיכות ירקות בגודל נגיס
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3 מקלות בייגלה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ריבה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מוציאים שום ומערבבים פנימה את הבקר לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
10
מגישים את הבקר והירקות, יחד עם כמה ממיצי המחבת, מעל האורז המבושל. למעלה עם אטריות צ ' או מיין, ומפזרים אבקת חרדל.