ירקות טריים מוקפצים עם בשר כתום פלפל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 548 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 3 מנות.53 דולר למנה. אם יש לכם פלפל, מלח, ריבת תפוזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בכרוב אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם כרוב שטעמו כמו קינוח! כמו קינוח. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. נסו ירקות טריים מוקפצים עם בשר כתום פלפל, מוקפץ בקר וכרוב, ו מוקפץ בקר וברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר מביאים לרתיחה את האורז והמים. מכסים, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים 20 דקות.
מחממים את שמן השומשום במחבת על אש בינונית, ומבשלים 2 שיני שום למשך 2 דקות, עד שהם רכים. ממיסים את החמאה במחבת. מתבלים את הבקר במלח ו -2 כפיות פתיתי פלפל אדום. מבשלים ומערבבים את הבקר במחבת 10 דקות, עד להשחמה אחידה. בהזמנת טפטופי מחבת, העבירו את הבקר המבושל לקערה, וציפו ברוטב טריאקי 3 כפות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
קורצים שומשום לבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-o
3
ממיסים את החמאה הנותרת במחבת נפרדת על אש בינונית, ומבשלים את השום הנותר 2 דקות, עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוציאים שום ומניחים בצד. מערבבים את הפטריות והבצל למחבת, ומבשלים עד שהבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מערבבים פנימה את הכרוב, פלפל ירוק, פלפל אדום ופלפל צהוב. מבשלים 3 דקות, עד שהם רכים אך עדיין פריכים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהוב
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
(שמור 1 כף)
6
מסירים את המחבת מהאש, ומערבבים פנימה 1/2 כף הנותרים רוטב טריאקי ו 1/2 את טפטופי התבנית השמורים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מחממים את טפטופי המחבת הנותרים במחבת על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מערבבים פנימה את יתרת פתיתי הפלפל האדום, רוטב הטריאקי מקערת הבקר, השום השמור, עמילן התירס, הסוכר החום, מרק הבקר וריבת התפוזים. מבשלים 5 דקות, עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
חבילת Milk Duds
חתיכות ירקות בגודל נגיס
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ריבה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
9
מוציאים שום ומערבבים פנימה את הבקר לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
10
מגישים את הבקר והירקות, יחד עם כמה ממיצי המחבת, מעל האורז המבושל. למעלה עם אטריות צ ' או מיין, ומפזרים אבקת חרדל.