ירקות ירוקים עם בייקון וגבינה כחולה
ירקות אגוזים עם בייקון וגבינה כחולה נטול גלוטן,, ו מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 307 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם בייקון, שעועית ירוקה, גבינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו ממרח גבינה כחולה אגוזים, גבינת בלוסטם כחולה ותירס אגוזים מתובל, ו ירוק עם אגסים וגבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפרפרים ומבשלים כ 2 דקות.
הסר את השעועית מהמים ומיד למקם בקערה של מי קרח.
הסירו את הפרפרים ממי הקרח והניחו בצד בקערה בינונית.
במחבת טחון גדולה, מעל חום בינוני, מבשלים את הבייקון עד פריך.
הסר את הבייקון ולמקם על מגבות נייר.
מוסיפים את השעועית לטפטוף בייקון ומבשלים על אש בינונית במשך 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את הגבינה הכחולה וזורקים רק עד שהיא מתחילה להינמס. לשבור את הבייקון מבושל לחתיכות בגודל ביס ולהוסיף למחבת. לסיים על ידי ערבוב בפקאנים הקצוצים קלויים. מתבלים בפלפל שחור טחון טרי ובקמצוץ קטן של מלח כשר.