ירקות מוקפצים
קציץ ירקות האביב יכול להיות רק המנה בצד אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 97 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם אספרגוס, שעועית, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור אביב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: ירקות האביב לטגן, ירקות מוקפצים, ו ירקות מוקפצים.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מניחים קוביות קרח בקערה גדולה וממלאים במים; מניחים בצד. מבשלים שעועית ואפונה הצמד סוכר במים רותחים עד ירוק בהיר וחד במכרז, 4 עד 5 דקות.
מעבירים עם כפית מחוררת לאמבט קרח. חזור על תהליך blanching עם broccolini, ואז אספרגוס, בישול כל אחד במשך כ 3 דקות.
לנקז היטב; להתייבש עם מגבות נייר.
שמן חם במחבת מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שאלוט ופלפל אדום כתוש; לטגן עד רך ומתחיל חום, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים ירקות ואפונה למחבת. לזרוק עם תערובת שאלוט עד מחומם דרך, על 4 דקות.
הסר מהחום. מערבבים חמאה, פטרוזיליה ועירית. מתבלים במלח ופלפל, ומגישים.