ירקות מוקפצים בתחילת החורף עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, שיני שום, כרוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור חורף. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו סלט חורף עם צדפות מוקפצות, ירוק חורף Gratin, ו ירוק חורף מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים חמאה עם שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה; מוסיפים שום, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים ירקות לפת קצוצים ומרכיבים הנותרים; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 10 עד 14 דקות או עד ירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
3
מגישים באופן מיידי.
4
הערה: כל שילוב של ירקות החורף ניתן להשתמש במתכון זה.