אם יש לכם נבטי שעועית מונג, סקווש חצי ירח, שמן שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: בקר וברוקולי מוקפץ, בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, ו עוף וברוקולי מוקפץ.
הוראות
1
התחל על ידי הכנה וחיתוך כל הירקות ומדידת המרכיבים שלך, כך שהם מוכנים ללכת. ברגע שאתה מתחיל בטיגון, זה הולך מהר מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2
ב ווק או מחבת גדולה, חום שמן קנולה מעל חום גבוה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיפים את הפלפלים והבצל תוך ערבוב כל הזמן. תוך המשך לערבב, להוסיף ברציפות את הסקווש, ברוקולי, חצילים, טופו, שום, ורוטב טריאקי. לבשל, ערבוב, כל הזמן במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
1 שקית תרד טרי
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
צרור תרד טרי (בערך
סכין קילוף
20 פרוסות זוקיני דקות
רוטב סויה 1 כף שומשום
4
מוסיפים את בוק צ ' וי, נבטים, פלפל, מלח ומבשלים, ערבוב, עד פריך במכרז, על 2 דקות יותר.