צריך ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני, ומתאבן טבעוני? ירקות מוקפצים עם צנוברים וצימוקים יכולים להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש פתיתי פלפל, כ יין, שיני שום, וירוקים לפת. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. נסו צ'ארד מוקפץ עם צימוקים וצנוברים, אסקרול מוקפץ עם צימוקים, צנוברים וצלפים, ו תרד מוקפץ עם צנוברים וצימוקים זהובים (מתכונים דומים).
הוראות
1
טוסט צנוברים:
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
למריחה על טוסט אם רוצים
2
מחממים מחבת sauté גדולה חמה על חום בינוני גבוה ומוסיפים את הצנוברים. טוסט אותם עד שהם ריחניים ולהתחיל חום. שימו לב כמו צנוברים לשרוף בקלות. מערבבים או לזרוק את האגוזים לעתים קרובות. ברגע שהם קלויים, להסיר מחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
למריחה על טוסט אם רוצים
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מוסיפים את שמן הזית למחבת ומערבלים אותו.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף את השום ואת sauté במשך 30 שניות; המחבת כבר צריך להיות חם, אז זה לא ייקח הרבה זמן עבור השום להתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
וילט הירוקים:
מרכיבים שתצטרך
ירוק
4
מוסיפים את הירוקים ומערבבים היטב. Sauté, ערבוב לעתים קרובות, עד הירקות לנבול ולהתחיל לוותר על חלק מהמים שלהם, בכל מקום בין 1-2 דקות עבור תרד ל 4-5 דקות עבור כרוב או כרוב.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוק
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
כרוב
5
מוסיפים את האגוזים, הצימוקים, המלח והפלפל האדום: מערבבים את האגוזים והצימוקים ומפזרים פתיתי מלח ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
(צינור גדול)
6
היין הלבן: השתמש בקצת יותר יין אם אתה מבשל כרוב, ופחות אם אתה מבשל תרד. לזרוק לשלב ולתת את הנוזל לרתוח משם. ברגע שהנוזל רותח, הסר מהחום.