ירקות מוקרמים
ירקות מוקרמים יכולים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, פרמזן, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו בשר חזיר וירקות מוקרמים, שורש-ירקות מוקרמים, ו Gratin ירקות שורש (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים מספיק שמן זית כדי לייפות קלות את תחתית המחבת. כאשר השמן חם, להוסיף את הבצלים לטגן עד שקוף, אבל לא השחמה, על 5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה, ערבוב.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד שהם מתחילים לתת את הנוזל שלהם, על 5 דקות.
מוסיפים את הקורנית ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הסוכר ומבשלים עד שכמעט לא נשאר נוזל, על 10 עד 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
הניחו את החצילים והקישואים על משטח שטוח והתבשלו במלח ופלפל.
במחבת סאוט גדולה נוספת המוגדרת בחום גבוה בינוני, מוסיפים מספיק שמן זית כדי לכסות את תחתית המחבת. כאשר השמן רק מתחיל לעשן, מוסיפים את החצילים בשכבה 1 ומבשלים רק עד חום זהוב משני הצדדים, על 2 עד 3 דקות לכל צד. אולי תצטרך לעשות את זה בקבוצות.
הסר לצלחת מרופדת מגבת נייר. תמחקו את החלק העליון עם מגבות נייר נוספות.
באותו מחבת, מוסיפים עוד שמן זית כדי לכסות את תחתית המחבת. כאשר השמן רק מתחיל לעשן, להוסיף את הקישואים בשכבה 1 ו לטגן עד רק השחי על כל צד, על 1 דקה לכל צד.
הסר לצלחת מרופדת מגבת נייר.
במחבת צלייה רדודה או בתבנית אפייה, מורחים חצי מרוטב העגבניות באופן שווה על הקרקעית. להתחיל להניח את החצילים וקישואים לאורך החלק החיצוני של צלחת האפייה ולכן הם חופפים מעט. המשך עד המחבת מלאה ואת החצילים וקישואים משמש. מכסים את החלק העליון עם רוטב העגבניות שנותר, מתפשט באופן שווה.
מפזרים את המוצרלה ופרמזן באופן שווה מעל, מכסה לחלוטין.
מניחים את תבנית האפייה בתוך צלחת אפייה גדולה.
יוצקים מים חמים לתבנית האפייה הגדולה כחצי דרך במעלה הצדדים כדי לעשות אמבט מים.
אופים במשך 25 דקות, או עד הגבינה הוא חום זהוב תוסס.
הסר מהתנור ולתת לשבת במשך 5 דקות לפני ההגשה.