קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ירקות מוקרמים

ירקות מוקרמים
ירקות מוקרמים יכולים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, פרמזן, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו בשר חזיר וירקות מוקרמים, שורש-ירקות מוקרמים, ו Gratin ירקות שורש (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים מספיק שמן זית כדי לייפות קלות את תחתית המחבת. כאשר השמן חם, להוסיף את הבצלים לטגן עד שקוף, אבל לא השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
3
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד שהם מתחילים לתת את הנוזל שלהם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
4
מוסיפים את הקורנית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
טימיןטימין
5
מוסיפים את הסוכר ומבשלים עד שכמעט לא נשאר נוזל, על 10 עד 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
6
הסר מהחום.
7
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הניחו את החצילים והקישואים על משטח שטוח והתבשלו במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חצילחציל
קישואיםקישואים
9
טפטוף בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
10
במחבת סאוט גדולה נוספת המוגדרת בחום גבוה בינוני, מוסיפים מספיק שמן זית כדי לכסות את תחתית המחבת. כאשר השמן רק מתחיל לעשן, מוסיפים את החצילים בשכבה 1 ומבשלים רק עד חום זהוב משני הצדדים, על 2 עד 3 דקות לכל צד. אולי תצטרך לעשות את זה בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חצילחציל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
הסר לצלחת מרופדת מגבת נייר. תמחקו את החלק העליון עם מגבות נייר נוספות.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
12
באותו מחבת, מוסיפים עוד שמן זית כדי לכסות את תחתית המחבת. כאשר השמן רק מתחיל לעשן, להוסיף את הקישואים בשכבה 1 ו לטגן עד רק השחי על כל צד, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קישואיםקישואים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
הסר לצלחת מרופדת מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
14
במחבת צלייה רדודה או בתבנית אפייה, מורחים חצי מרוטב העגבניות באופן שווה על הקרקעית. להתחיל להניח את החצילים וקישואים לאורך החלק החיצוני של צלחת האפייה ולכן הם חופפים מעט. המשך עד המחבת מלאה ואת החצילים וקישואים משמש. מכסים את החלק העליון עם רוטב העגבניות שנותר, מתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
חצילחציל
קישואיםקישואים
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
15
מפזרים את המוצרלה ופרמזן באופן שווה מעל, מכסה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
16
מניחים את תבנית האפייה בתוך צלחת אפייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
17
יוצקים מים חמים לתבנית האפייה הגדולה כחצי דרך במעלה הצדדים כדי לעשות אמבט מים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
18
אופים במשך 25 דקות, או עד הגבינה הוא חום זהוב תוסס.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
19
הסר מהתנור ולתת לשבת במשך 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור