ירקות צלויים עם קוסקוס ישראלי
גשו לסופר וקנו שמן זית, שן שום, קישואים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזאת טובה. נסו ירקות צלויים עם קוסקוס ישראלי, סלט קוסקוס ישראלי קלוי עם ירקות קיץ בגריל, ו דגים צלויים עם פילאף וקוסקוס ישראלי (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד חומץ בלסמי, שום, 2 כפות שמן, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מטאטא Preheat. לזרוק קישואים, סקווש צהוב, ופלפלים עם חצי רוטב בקערה גדולה, ואז לרבד 5 דקות.
מטגנים חצי ירקות לבושים על מתלה משומן של מחבת מטאטא 5 עד 7 אינץ ' מהחום, מתהפכים פעם אחת, עד חום זהוב ומכרז, על 16 דקות בסך הכל.
מעבירים ללוח חיתוך, ואז מטגנים נשארים ירקות לבושים באותו אופן. כאשר מגניב, לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
בעוד ירקות הם צולים, בצל sauté בשמן כף הנותרים בסיר כבד 4 ליטר על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד מתרכך, ולאחר מכן להוסיף קוסקוס ו sauté, ערבוב, 2 דקות.
מוסיפים מרק ומבשלים, מכוסה, עד קוסקוס הוא רק רך, 8 עד 10 דקות. מערבבים ירקות צלויים, בזיליקום, נשאר ההלבשה, ומלח ופלפל לפי הטעם.