ירקות קלויים עם איולי
ירקות קלויים עם איולי נטול גלוטן,, חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 804 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 64 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה על 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שום, פלפלים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון 69% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: ירקות קלויים עם מטבל איולי חריף, ירקות קלויים עם מטבל איולי חריף, ו איולי עשבי תיבול טריים עם ירקות אביביים / Le Grand Aïoli.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את המיונז, שום, 2 כפות שמן, מיץ לימון, קאיין, קמצוץ של מלח.
מערבבים היטב ומקררים עד מוכן לשימוש.
שים את תפוחי האדמה והגזר על תבנית אפייה גדולה ולזרוק אותם עם 2 כפות של השמן ו 1/2 כפית מלח.
מורחים את הירקות בשכבה אחת וצולים אותם בתנור במשך 15 דקות.
בינתיים, לשים את רצועות פלפל על תבנית אפייה גדולה שנייה ולזרוק אותם עם 1 כפית שמן 1/8 מלח כפית. לאחר 15 דקות, לקחת את המחבת הראשונה מהתנור ולהפוך את הירקות עם מרית. שים את שני המחבתות בתנור וצלי במשך 5 דקות. לזרוק את האספרגוס עם 2 כפיות הנותרים של שמן 1/8 כפית מלח.
שים את האספרגוס על המחבת עם הפלפלים. צולים עד שכל הירקות רכים, בערך 10 דקות יותר.
מגישים ירקות קלויים וביצים מבושלות היטב עם איולי.
הרבה ירקות אחרים להשאיל את עצמם לצלייה. נסה טריזים של בטטה או שומר, בצל ירוק שלם או פטריות, או כרוב ניצנים חצוי.
המלצת יין: ירקות קלויים ואיולי חריף הם הטוב ביותר בשותפות עם יין נייטרלי למדי, חומצה גבוהה עם קצת גוף. אזור הקוליו של איטליה מייצר פינו גריגיוס טעים שמתאים באופן מושלם לתיאור זה.