ישר למעלה עם חזיר פטי בורגר
ישר למעלה עם המבורגר קציצת חזיר עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 1896 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 169 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך אגוז מוסקט, מלפפון חמוץ שמיר כשר, עגבניה ירושה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו בורגר קלאב: עטור פרסים Logan County Burger Patty Melt, פטי להמבורגר, ו קציצת המבורגר מסאלה Veggie (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: לבנים מכוסות בנייר אלומיניום
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
תחתוך את השליש העליון של ראש השום כדי לחשוף את שיני השום.
טפטוף עם קצת שמן זית ומפזרים מלח ופלפל. מכסים את השום בנייר כסף ומניחים לתנור במשך כ 1 שעה 15 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר למגע.
הסר את שיני השום מהקליפות שלהם. שמור עד מוכן לשימוש. Mince 1 כפית של שום קלוי להמיס עם החמאה בסיר קטן. מתבלים במלח. בעדינות חם עד השום הופך ריחני. שים במקרר קצת יותר חזק. התחילו בהכנת הבייקון לקציצות החזיר. מניחים סיר גדול של מים קרים מעל חום גבוה ומוסיפים את הבייקון. מביאים לרתיחה בינונית ומבשלים עד הבייקון הוא רך מאוד וכמעט מתפרק, 1 1/2 עד 2 שעות.
לנקז ולהניח בצד להתקרר. הגדר מחבת גריל יצוק ברזל שטוחה על חום גבוה. מחלקים את הבייקון ל 4 מנות אפילו, טופס כל מנה לתוך קציצה ומניחים על הגריל. לחץ למטה עם הלבנים המכוסות בנייר כסף כדי למחוץ את הבייקון יחד לתוך פטי שטוח כך שהוא מטגן. מבשלים עד הזהב ופריך, 3 עד 4 דקות.
הסר ולשמור חם. מחלקים את בשר טחון לתוך 4 מנות שוות (8 אונקיות כל) וליצור 4 כדורים הדוקים.
מפזרים את ההמבורגר "כדור" בכל רחבי עם מלח ופלפל. למחבת המחבת (שעדיין יש עליה חלק משומן הבייקון) מניחים את כדורי ההמבורגר על ומתשטחים עם מרית מתכת חזקה ושטוחה. שטוחים לעובי של 1/3 אינץ ' וממשיכים ללחוץ כלפי מטה עם המרית כפי שהיא מבשלת. מבשלים עד ההמבורגרים לפתח קרום בצד הראשון, 1 1/2 דקות. הפוך ומבשל בצד השני כדי לפתח קרום בצד זה, 1 דקה.
מוסיפים 2 אונקיות רוטב מורניי, אם משתמשים בו, לראש ההמבורגר ולמעלה עם פרוסת גבינה.
מניחים מכסה כיפה מעל החלק העליון של ההמבורגר.
יוצקים את תערובת מרק העוף על החלק העליון שטוח כך הנוזל פועל מתחת לכיפה ויוצר קיטור לבשל את ההמבורגר ולהמיס את הגבינה. כאשר ההמבורגר הוא בנקודה הרצויה של doneness והגבינה נמסה לחלוטין, להסיר את מכסה הכיפה ולהגדיר את ההמבורגרים בצד.
מברשת את הצדדים לחתוך של לחמניות קלות עם חמאת שום. טוסט הלחמניות על החלק העליון שטוח עד זהב פריך, 3 עד 4 שניות. הפוך וטוסט את החיצוניות כך שהם גם קלויים קלות, 3 עד 4 שניות. כדי להרכיב: למרוח את רוטב "חמור" בצד לחתוך של שני חצאי לחמניה.
שכבה של הבסיס עם פרוסות מלפפון חמוץ וקציצת המבורגר. למעלה עם בייקון "קציצת חזיר."למעלה עם הבצל, עגבניות וחסה, ולאחר מכן מניחים את החלק העליון של הלחמנייה על גבי. לעטוף בנייר קלף בשעווה ומגישים מיד.
בסיר בינוני, להוסיף את החמאה ולהגדיר על חום בינוני. אפשר את החמאה להמיס, ולאחר מכן מפזרים את הקמח ומערבבים עם מקצף. מבשלים על אש נמוכה עד שהחמאה והקמח משתלבים לתערובת כמו חול רטוב. לאחר שילוב, מערבבים במשך 1 עד 2 דקות כדי לבשל את הקמח (אבל בלי להוסיף צבע).
יוצקים את החלב לאט כפי שאתה להקציף לשלב. המשך ערבוב עד התערובת מתעבה, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את המלח, אגוז מוסקט וגבינה ומערבבים עד שהגבינה נמסה והתערובת חלקה. להפריש ולשמור חם עד מוכן לשימוש.