כאב Perdu עם משמשים עלומים
כאב Perdu עם משמשים עלומים עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 301 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך משמשים, חמאה, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כל כך מצוין. נסו כאב Perdu עם משמשים עלומים, כאב פרמזן מלוח Perdu עם ביצים עלומות וירקות, ו כאב פרדו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 2/3 כוס סוכר, 1/2 כוס מים כוכב אניס בסיר בינוני כבד על חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. מביאים לרתיחה.
תוסיף ליקר תפוזים. מבשלים עד סירופ, על 3 דקות.
מוסיפים משמשים ומבשלים עד משמשים לרכך, ערבוב מדי פעם, כ 3 דקות.
הסר מהחום. כסה וחמם. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. לחמם מחדש על חום בינוני-נמוך לפני השימוש.)
להקציף חלב וביצים בתבנית אפייה 13 x 9 x 2 אינץ'.
בואו לעמוד עד הנוזל נספג, על 5 דקות לכל צד.
לבשל 2 כפות חמאה במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה עד חמאה מתחילה קצף.
מוסיפים 3 פרוסות לחם למחבת ומבשלים עד הזהב, כ 3 דקות לכל צד.
מעבירים למגש חם. חזור עם הנותרים 2 כפות חמאה 3 פרוסות לחם.
לחלק את הכאב perdu בין 6 צלחות. כפית משמש חם וסירופ מעל, השלכת אניס כוכב. אבק עם אבקת סוכר ומגישים.