כאב פרמזן מלוח Perdu עם ביצים עלומות וירקות
כאב פרמזן מלוח Perdu עם ביצים עלומות וירקות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 645 קלוריות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם ירקות התינוק, בגט, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כאב Perdu עם משמשים עלומים, כאב פרדו, ו כאב פרדו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400°f עם מתלה באמצע.
חמאה צלחת אפייה רדודה 1 ליטר או צלחת עוגה 9 אינץ'. מסדרים לחם בשכבה 1 בצלחת.
לטאטא יחד חלב, 1 ביצה, ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל.
מפזרים גבינה ולוחצים קלות כדי לסייע ללחם לספוג פודינג.
תן לעמוד עד שנספג, 15 עד 30 דקות.
נקודה עם חמאה ואופים, חשוף, עד נפוח וזהב, 20 עד 25 דקות.
להביא מים 2 אינץ לרתיחה עם כמה טיפות של חומץ במחבת עמוקה קטנה או סיר. לשבור כל ביצה שנותרה לכוס להחליק לתוך מים, ריווח ביצים בנפרד. צדה ב מבשלים חשוף כדי doneness הרצוי (אנחנו מעדיפים לבנים המשרד עם חלמונים נוזליים, 2 עד 3 דקות).
בינתיים, לזרוק ירקות עם הנותרים 2 כפיות חומץ, שמן, ו 1/8 כפית מלח.
לחלק את הכאב perdu בין 2 צלחות העליון עם סלט. הרם ביצים מתוך ציד בלתי חוקי נוזלי 1 בכל פעם עם כפית מחוררת במקום על גבי סלט. ביצים קלות העונה עם מלח ופלפל.