כבד אווז-צדפות מאודות
מנה אחת מכילה 267 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. אם $3.6 למנה נופל בתקציב שלך, צדפות מאודות כבד אווז יכול להיות מרהיב pescatarian מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חמאה, בצל, מוס כבד אווז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו כבד אווז צרוב עם כופתאות מרק כבד אווז, כבד אווז ועוגת זנגביל, ו כבד אווז Au Torchon (מתכונים דומים).
הוראות
בתבנית אפייה קטנה, יוצקים את שמן הזית על טריזי הבצל, מכסים בנייר כסף וצולים במשך כ 40 דקות, עד הבצל רך.
ניקוז, שמירה על השמן לשימוש נוסף. קוצצים בגסות את הבצל.
בסיר גדול, עמוק, לשלב 1 כוס מים עם הצדפות, חומץ יין לבן ומוס כבד אווז. מכסים ואדים מעל חום בינוני גבוה עד שהצדפות פתוחות, כ -10 דקות.
מעבירים את הצדפות לקערות, משליכים כל מה שלא נפתח. מסננים את המרק לתוך קערה בינונית ולשטוף את הסיר.
להחזיר את הרוטב לסיר, לעצור כאשר אתה מגיע לחצץ בתחתית.
מוסיפים את החמאה ומקציפים על חום מתון עד שמנת.
מוסיפים את הבצל הקלוי ומבשלים רק עד מחומם דרך.
יוצקים את הרוטב על הצדפות ומגישים מיד עם לחם גריל פריך.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי]()
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.