כבד קצוץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כבד קצוץ. מנה אחת מכילה 187 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, ציר עוף, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כבד קצוץ, כבד קצוץ, ו כבד קצוץ (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים את הביצים במשך 10 דקות, לנקז, ולהניח בצד להתקרר. במחבת גדולה, מבשלים בעדינות את הבצל בשמן (או שמאלץ) עד רך וזהוב. להגביר את החום, להוסיף את הכבדים, ומערבבים במשך כמה שניות, כך שהם סופגים את הטעם של הבצל.או לשפוך את התערובת לתוך מעבד מזון תהליך מחוספס או חלק עם gribenes (אם שימוש), או להעביר את התערובת דרך מטחנה מיושנת. Scoopinto קערה. מגררים את הביצים בצד הגס של פומפיה ומוסיפים לקערה, שומרים מעט מהביצה המגורדת לקישוט. מערבבים את הפטרוזיליה ומקפלים בעדינות. להרטיב את התערובת עם קצת יין, ברנדי, או ציר עוף, ועונה לטעום עם מלח וpepper. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד לצורך.
מגישים בסקופים על אינדיבידואליתמצופים עם ביצה מגוררת מעט פפריקה לצבע, וחתיכות נדיבות של טרי
כדי להפוך את gribenes ו schmaltz
הסר את השומן הרזרבי מעוף נא ומניח במחבת. (בדרך כלל יש גוש שומן סביב הצוואר, בציפור מבוגרת לפחות.)
הוסף 1 כוס (8 עוז) מרגרינה ללא חלב,1 כפית מלח, 1 בצל גדול (עם העור נותר על מנת לשפר את צבע הזהב).
הסר את העור מן העוף, לחתוך לחתיכות קטנות, ולהוסיף למחבת. הגדר חום נמוך מאוד ומבשל במשך 1 1/2–2 שעות עד שכל השומן כבר שניתנו בעדינות מתוך עור העוף.
הסר את העור מהמחבת ולנקז על מגבות נייר formgribenes או פצפוצים.
יוצקים את השומן (שמאלץ) לתוך צלחת זכוכית כבדה ולאחסן במקרר עד הצורך*. כמו השומן מתקרר, ג ' לי עשיר יאסוף בתחתית המנה.ג ' לי זה יוצר בסיס טעים למרק או רטבים.
* השומן (שמלץ) ישמור על עד 6 שבועות במקרר. תאחסן את הגריבנים במקרר.
מתוך בישול יהודי מסורתי: מעל 150 מתכונים נוסטלגיים ועכשוויים מאת רות יוסף וסימון ראונד. © 2012 © Round Ruth Joseph And Simon; תמונות © 2012 איזובל להניף. פורסם ב-2013 על ידי Kyle Books, an imprint of Kyle Cathie Limited.