קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות49
מגזין

כבד קצוץ

כבד קצוץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כבד קצוץ. מנה אחת מכילה 187 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, ציר עוף, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כבד קצוץ, כבד קצוץ, ו כבד קצוץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרתיחים את הביצים במשך 10 דקות, לנקז, ולהניח בצד להתקרר. במחבת גדולה, מבשלים בעדינות את הבצל בשמן (או שמאלץ) עד רך וזהוב. להגביר את החום, להוסיף את הכבדים, ומערבבים במשך כמה שניות, כך שהם סופגים את הטעם של הבצל.או לשפוך את התערובת לתוך מעבד מזון תהליך מחוספס או חלק עם gribenes (אם שימוש), או להעביר את התערובת דרך מטחנה מיושנת. Scoopinto קערה. מגררים את הביצים בצד הגס של פומפיה ומוסיפים לקערה, שומרים מעט מהביצה המגורדת לקישוט. מערבבים את הפטרוזיליה ומקפלים בעדינות. להרטיב את התערובת עם קצת יין, ברנדי, או ציר עוף, ועונה לטעום עם מלח וpepper. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד לצורך.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
שמלץשמלץ
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
פומפיהפומפיה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מגישים בסקופים על אינדיבידואליתמצופים עם ביצה מגוררת מעט פפריקה לצבע, וחתיכות נדיבות של טרי
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
חלה ביום שישי בערב.
מרכיבים שתצטרך
חלהחלה
4
כדי להפוך את gribenes ו schmaltz
מרכיבים שתצטרך
שמלץשמלץ
5
הסר את השומן הרזרבי מעוף נא ומניח במחבת. (בדרך כלל יש גוש שומן סביב הצוואר, בציפור מבוגרת לפחות.)
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הוסף 1 כוס (8 עוז) מרגרינה ללא חלב,1 כפית מלח, 1 בצל גדול (עם העור נותר על מנת לשפר את צבע הזהב).
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
הסר את העור מן העוף, לחתוך לחתיכות קטנות, ולהוסיף למחבת. הגדר חום נמוך מאוד ומבשל במשך 1 1/2–2 שעות עד שכל השומן כבר שניתנו בעדינות מתוך עור העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הסר את העור מהמחבת ולנקז על מגבות נייר formgribenes או פצפוצים.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
יוצקים את השומן (שמאלץ) לתוך צלחת זכוכית כבדה ולאחסן במקרר עד הצורך*. כמו השומן מתקרר, ג ' לי עשיר יאסוף בתחתית המנה.ג ' לי זה יוצר בסיס טעים למרק או רטבים.
מרכיבים שתצטרך
שמלץשמלץ
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
10
* השומן (שמלץ) ישמור על עד 6 שבועות במקרר. תאחסן את הגריבנים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
שמלץשמלץ
11
מתוך בישול יהודי מסורתי: מעל 150 מתכונים נוסטלגיים ועכשוויים מאת רות יוסף וסימון ראונד. © 2012 © Round Ruth Joseph And Simon; תמונות © 2012 איזובל להניף. פורסם ב-2013 על ידי Kyle Books, an imprint of Kyle Cathie Limited.