כבש חורמה
כבש חורמן נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 674 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם מלח, אגוזי קשיו, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ההל הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות הל כקינוח. מתכונים דומים: כבש חורמה, כבש צלוי עם רוטב כבש וקרום רוטב ענבים טרי, ו כבש Exohiko (כבש, תרד וגבינה ממולאת חבילות פילו).
הוראות
חתוך את הטלה וחתוך אותו לחתיכות גדולות. מתבלים במלח ופלפל ומכניסים לקערה.
מוסיף את היוגורט, 1 כף ג ' ינג ' ר, שום, הל. מערבבים או לזרוק עד החומרים מופצים באופן שווה את הטלה מצופה. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות ועד 3 שעות.
שים את קשיו בקערה קטנה ולהוסיף מספיק מים חמים כדי לכסות אותם.
תן קשיו להשרות במשך 30 דקות ולאחר מכן לנקז. טוחנים את קשיו סחוט כדי להדביק גס במעבד מזון. תניח בצד.
מחממים את הגהי או השמן בתבשיל או בתנור הולנדי על אש בינונית עד שהוא מנצנץ.
מוסיף את הבצל ואת sauté עד שקוף, 6 עד 8 דקות.
מוסיפים את הכמון, הל, שומר, הג ' ינג ' ר שנותר וכוסברה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד ארומטי, על 2 דקות.
מוסיף את צ ' ילי, כוסברה גבעולים, דבק קשיו ומערבבים היטב כדי להיות בטוח ששום דבר לא דבק. Sauté, ערבוב לעתים קרובות והוספת מים כף בכל פעם במידת הצורך, עד התערובת היא ארומטית מאוד, על 2 דקות.
מוסיפים את הטלה ואת מרינדה יוגורט, להגדיל את החום, ומערבבים עד החתיכות מצופות באופן שווה. לאחר מיצי הבשר מתחילים לזרום, להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים לאט מאוד, ערבוב מדי פעם, עד הבשר הוא כמעט רך, על 1 1/2 שעות.
מוסיפים את הקרם וממשיכים להתבשל עד הקארי הוא טעים ועבה ואת הטלה הוא רך, 10 עד 15 דקות. מתבלים לפי הטעם עם מלח נוסף, פלפל, או ציפור קצוצה צ ' ילה.
מגישים מקושטים עם עלי כוסברה וקשיו.
Ghee, סוג של חמאת בישול בשימוש בבישול הודי, ניתן לרכוש בצנצנות בשווקים אסיה או הודו, אבל זה קל לעשות את עצמך.קובייה 1 פאונד של חמאה לא מלוחה קרה, במקום במחבת רוטב, ולהגדיר על אש נמוכה. לאחר החמאה נמסה, להגדיל את החום מעט. השומן הטהור יהיה ברור מאוד. חלק קצף יעלה למעלה; לרפרף אותו משם. הגבירו מעט את החום והמשיכו לבשל את החמאה עד שמוצקי החלב שנפלו לתחתית המחבת הופכים לצבע זהב עמוק. מיד להסיר את המחבת מהחום. מצקת את החמאה-שומן ברור, או ghee, לתוך מיכל נקי; להשליך את הנוזל בתחתית המחבת. אתה יכול לשמור ghee במקרר עד 2 שבועות.פאן קלייה אגוזים
אתה יכול לקנות בוטנים קלויים וקשיו לקישוט חלק תבשילי דרום מזרח אסיה שלנו כמו קארי זה. עבור הטעם הטוב ביותר ואת המרקם, עם זאת, לשקול קליית משלך. אתה יכול להשתמש באותה טכניקה כדי פאן - צלי תבלינים וזרעים עבור עומק של טעם אתה פשוט לא יכול למצוא תערובות תבלינים בחנות קנה.
בואו מחבת תחתית כבדה או מחבת sauté לקבל חם מאוד על חום גבוה.
מוסיפים את האגוזים, התבלינים או הזרעים למחבת בשכבה זוגית. לסובב את המחבת בעדינות כדי לשמור על החומרים בתנועה כל הזמן. הניחוחות ייפתחו ויעמיקו באופן דרמטי.לאחר האגוזים, תבלינים, או זרעים מתחיליםלתת ניחוח בולט, לפקוח עין על אותם. הם יכולים לעבור ממושלם למוגזם תוך כמה שניות.
יוצקים אותם מתוך המחבת לתוך קערה ממש לפני שהם הגוון של חום שאתה רוצה.
Reprinted עם אישור מארוחות מנה אחת, על ידי המכון הקולינרי של אמריקה.© 2006 לה-בהאר-ספרי פרידמן