כבש יווני עם רוטב מנטה יוגורט
כבש יווני עם רוטב מנטה יוגורט דורש על 2 שעות ו-49 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 850 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 79 גרם שומן. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. 126 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לכם מיץ לימון, בצל ירוק, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כבש יווני עם רוטב מנטה יוגורט, צלעות כבש יווניות ורוטב יוגורט מנטה, ו המבורגרים טלה עם רוטב יוגורט יווני.
הוראות
מניחים את השום, רוזמרין, אורגנו, 1 1/2 כפיות מלח, ו 3/4 כפית פלפל בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה ודופק עד עשבי תיבול הם טחון דק.
מוסיפים את מיץ הלימון, שמן זית ויין אדום ומשלבים.
מניחים את הצלעות בכוס או צלחת קרמיקה רק גדול מספיק כדי להחזיק אותם בשכבה אחת.
יוצקים את המרינדה על הצלעות, פונים למעייל את שני הצדדים. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות 2 שעות אבל רצוי בין לילה.
כאשר מוכן לבשל, להכין גריל עם שכבה אחת של גחלים חמים או להפוך גריל גז לחום בינוני גבוה.
הסר את הטלה מן המרינדה, מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל, וגריל במשך 4 עד 5 דקות בכל צד.
הסר מגש, לכסות בחוזקה עם נייר אלומיניום, ולהניח בצד לנוח במשך 10 דקות.
מגישים חם עם רוטב מנטה יוגורט קר.
מניחים את הבצל הירוק, מנטה, שמיר, פתיתי פלפל אדומים, שמן זית, ומיץ לימון בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה מחית עד שזה להדביק גס.
מוסיף את היוגורט, מלח, פלפל ודופק עד בשילוב.
מעבירים לקערה, מכסים ומקררים במשך כמה שעות כדי לאפשר לטעמים להתפתח.