קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות55
מגזין

כבש מטוגן עם אספרגוס וטרגון

כבש מטוגן עם אספרגוס וטרגון
כבש מטוגן עם אספרגוס ו טרגון נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טרגון, עצמות, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה נהדר. נסו טלה מטוגן וחרדל, טרגון עוף מטוגן, ו הליבוט מטוגן עם טרגון ועירית (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 6-8 ליטר, לשלב כבש, בצל, גזר, 2 1/2 כפות טרגון, ו 1 כוס מים. מכסים ומבשלים מעל חום גבוה במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
לחשוף ולבשל עד שהנוזל מתאדה וטיטופים מושחמים, כ -15 דקות; מערבבים לעתים קרובות כמו חום תערובת.
3
מוסיפים יין ומרק. מערבבים כדי לגרד טפטופים משחי חינם, ולאחר מכן לכסות מחבת ומבשלים על אש נמוכה 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים תפוחי אדמה, מכסים ומבשלים עד כבש ותפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
5
בינתיים, לשטוף אספרגוס ולשבור ולהשליך קצוות קשים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
6
חותכים אספרגוס באלכסון לאורכים 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
7
כאשר הבשר רך, מערבבים אספרגוס לתוך תבשיל. מבשלים, חשוף, עד אספרגוס רך כאשר פירסינג, על 5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומצקת לקערות מרק רחבות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת
8
מפזרים תבשיל עם טרגון שנותר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב