כבש מטוגן עם אספרגוס וטרגון
כבש מטוגן עם אספרגוס ו טרגון נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טרגון, עצמות, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה נהדר. נסו טלה מטוגן וחרדל, טרגון עוף מטוגן, ו הליבוט מטוגן עם טרגון ועירית (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 6-8 ליטר, לשלב כבש, בצל, גזר, 2 1/2 כפות טרגון, ו 1 כוס מים. מכסים ומבשלים מעל חום גבוה במשך 20 דקות.
לחשוף ולבשל עד שהנוזל מתאדה וטיטופים מושחמים, כ -15 דקות; מערבבים לעתים קרובות כמו חום תערובת.
מוסיפים יין ומרק. מערבבים כדי לגרד טפטופים משחי חינם, ולאחר מכן לכסות מחבת ומבשלים על אש נמוכה 15 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה, מכסים ומבשלים עד כבש ותפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג, על 25 דקות.
בינתיים, לשטוף אספרגוס ולשבור ולהשליך קצוות קשים.
חותכים אספרגוס באלכסון לאורכים 1 אינץ'.
כאשר הבשר רך, מערבבים אספרגוס לתוך תבשיל. מבשלים, חשוף, עד אספרגוס רך כאשר פירסינג, על 5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומצקת לקערות מרק רחבות.
מפזרים תבשיל עם טרגון שנותר.