קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 38 דק.
מנות8
ציון בריאות55
מגזין

כבש משופד עם ויניגרט יין אדום Rioja וסלט אנדיב עם גבינה כחולה, נקניק סראנו ואגסים

כבש משופד עם ויניגרט יין אדום Rioja וסלט אנדיב עם גבינה כחולה, נקניק סראנו ואגסים
כבש משופד עם ויניגרט יין אדום Rioja וסלט אנדיב עם גבינה כחולה, נקניק סראנו ואגסים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 767 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא אנדיב, מיונז, נקניק סראנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-38 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: כבש משופד עם רימון חריף - ריוחה יין אדום ויניגרט נענע-עוגת שקדים, סלט גבינה אנדיב וכחול עם ויניגרט סויה שרי, ו סלט אגס קלוי עם אנדיב, רימון, גבינה כחולה, ויניגרט אגוזי לוז.

הוראות

1
הפוך את ויניגרט: בסיר שאינו מגיב בינוני על חום גבוה, להפחית את היין ל 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מניחים אותו בבלנדר עם חומץ, חרדל ודבש להתמזג עד בשילוב. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את שמן הזית עד emulsified. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. יכול להיות בקירור עד 2 ימים. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
הפוך את הטלה: להשרות שיפודי במבוק 8 6 אינץ ' ארוך במים במשך 2 שעות או לילה. בקערה גדולה, מערבבים את השום, שמן זית, רוזמרין וטלה ומשרים את הטלה 4 עד 6 שעות במקרר. הכן גריל או מטגן. להשחיל את קוביות הטלה בצל קלוי על שיפודים מתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם. גריל עד נדיר בינוני-נדיר, על 3 עד 4 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בשר טלהבשר טלה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים את השיפודים על מגש הגשה ומטפטף את ויניגרט ריוחה מעליהם. יכול לשרת עם קוסקוס מיידי עשה עם ציר עוף.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
RiojaRioja
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1
מקציפים יחד את קרם פרש, מיונז, חרדל דיז ' ון, מיץ לימון ושמן ומתבלים במלח ופלפל. מקפלים בגבינה כחולה ורומנו.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קרם פרשקרם פרש
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ופלפל כתוםופלפל כתום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
מחממים את השמן במחבת קטנה מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את החזיר ומבשלים עד קריספ.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
3
מניחים את endive ו frisee בקערה גדולה, לזרוק עם חלק ההלבשה ואת העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מחלקים את הירוקים בין ארבע צלחות ומעלה עם כמה בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אנדיבאנדיב
אנדיב מתולתלאנדיב מתולתל
ירוקירוק
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים 3 פרוסות אגס סביב הצלחת ומפזרים עם כמה מהשקדים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשקדים קלויים פרוסיםשקדים קלויים פרוסים2אגסים בשלים, אנג'ו או ברטלט, חצוי, מגולען פרוס 1/4 אינץ' עבהאגסים בשלים, אנג'ו או ברטלט, חצוי, מגולען פרוס 1/4 אינץ' עבה791 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינה כחולה מתפוררתגבינה כחולה מתפוררת8שרימפס וורידיםרוטב גבינה כחולהרוטב גבינה כחולה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם פרשקרם פרש591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2עץאנדיב, פרוס לשניים לאורכו, ולאחר מכן פרוס לרוחב לפרוסות דקותאנדיב, פרוס לשניים לאורכו, ולאחר מכן פרוס לרוחב לפרוסות דקות227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פריזי.פריזי.2עץשום, מקולף ומרוסקשום, מקולף ומרוסק1אוראו ממולאים כפולים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2קילוגרםמותן כבש, חתוך לקוביות 2 אינץמותן כבש, חתוך לקוביות 2 אינץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון טרימיץ לימון טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר12 כפיות אבקת שוםבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית טהורשמן זית טהור32בצל פנינה צלויבצל פנינה צלוי591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'ופלפל כתוםופלפל כתום8גבעולי רוזמריןגבעולי רוזמרין8שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל8שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חזיר סראנו, לחתוך לפרוסות דקותחזיר סראנו, לחתוך לפרוסות דקות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן אגוזיםשמן אגוזים1בקבוקיין אדום Riojaיין אדום Rioja