כבש פקינג מוקפץ עם פלפלים ושעועית ירוקה נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם בצל, כרישה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ברווז פקין מוקפץ עם ג'ינג'ר ובצל ירוק, שעועית ירוקה מוקפצת, ו שעועית ירוקה מוקפצת.
הוראות
1
בקערה, מערבבים את השרי עם 2 כפיות של רוטב הסויה ואת קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הכבש ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
3
בקערה, לשלב את רוטב הויסין, חומץ, ממרח שום צ ' ילה, סוכר ואת כף הנותרים של רוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
4
בווק, חום 2 כפות שמן מעל חום גבוה עד עישון.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את השום; מערבבים ומטגנים עד ריחני, 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הטלה; מבשלים, מערבבים, עד השחמה קלה, 3 דקות; מעבירים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את 1/2 כף השמן הנותרים לווק.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את השעועית ומטגנים עד פריך במכרז, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את הפלפל והכרישה ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהכרישה מושחמת קלות, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את רוטב חומץ הויסין לווק ומבשלים רק עד מבעבע. להחזיר את הכבש לווק ומערבבים ומטגנים עד מחומם דרך.