כבש צונן פרוס ברוטב אפונה טחון
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? כבש פרוס צונן עם רוטב אפונה טחון יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 148 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, יוגורט, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם זיגוג לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו צלעות כבש עם רוטב יוגורט, צלעות כבש עם רוטב הולנדז, ו מרק זוקיני צונן (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף את פני השטח של כבש עם 1 כף מיץ לימון ושמן זית.
מפזרים באופן שווה עם תיבול יווני 1/2 כפית מלח. לעשות כמה חריצים קטנים על מחוץ כבש; דברים עם פרוסות שום.
מקום על מתלה גריל; גריל 10 עד 11 דקות בכל צד או עד רשם מדחום 14
טפטוף שנותר 1 מיץ לימון כף מעל כבש. Chill כבש לפחות 1 שעה.
בעוד צמרמורת כבש, נענע תהליך, יוגורט, שמנת חמוצה, פלפל, ונותר 1/4 כפית מלח במעבד מזון עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים.
להעביר רוטב מנטה לקערה קטנה; מערבבים באפונה. כיסוי וצינה עד מוכן לשרת. פרוסה דק כבש; לשרת עם רוטב מנטה.
מקשטים עם ענפי מנטה, אם תרצה.
הערה: כדי לצלות בתנור במקום צלייה, מניחים כבש על מתלה מצופה ספריי בישול במחבת צלייה.
אופים בתנור שחומם מראש ב 425 במשך 32 דקות.