קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

כבש צלוי עם רימון-רוטב תמרינדי

כבש צלוי עם רימון-רוטב תמרינדי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כבש קלוי עם רוטב רימון-תמרינד. מנה אחת מכילה 678 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו בצל, מלח ופלפל, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי רימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה יוגורט רימונים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מתלה קלוי של כבש עם רוזמרין - רוטב רימון ועוגת תפוחי אדמה גבינת עיזים, דג חרב מזוגג תמרינד עם לימון, כוסברה ורוטב תמרינדי, ו כבש מטוגן ברוטב רימונים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הסוכר, המיץ, המניה, וממרח תמרינד-פסילה בסיר בינוני כבד על אש בינונית. מבשלים ומערבבים עד שהסוכר מתמוסס. לאחר מכן להגדיל את החום כך התערובת מבעירה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל התעבה ומקטין קצת פחות מ 1 כוס, על 20 דקות. להפוך את החום נמוך מאוד ולשמור על הרוטב חם בזמן שאתה מבשל את הטלה.
מרכיבים שתצטרך
תמרינדי.תמרינדי.
מיץמיץ
רוטברוטב
מלאימלאי
סוכרסוכר
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
בעוד הרוטב הוא בישול, לחמם מחבת ovenproof גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
טפטוף כבש עם שמן זית, מפזרים בנדיבות עם מלח ומקום במחבת. מבשלים בכל צד במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
כבשכבש
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
חותכים את כבש לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
6
שים את החתיכות על הצלחות והכפית על הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
7
מפזרים את זרעי הרימון ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
8
להביא 1 כוס מים לרתיחה בסיר קטן. קו צלחת עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת בינונית מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מתחיל לרקוד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוסיף את pasillas ומטגנים משני הצדדים עד שהם התנפחו, על 15 שניות בסך הכל.
11
להעביר את הצ ' ילי אל מגבות הנייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
12
שים אותם בקערה קטנה, יוצקים את המים הרותחים ולתת להם לספוג עד רך שלהם, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
מסננים את הצ ' ילי ושומרים אותם ואת הנוזל השריית בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
14
להשליך את השמן ולנגב את המחבת נקייה. הגדר אותו בחזרה מעל חום בינוני גבוה. בקערה גדולה, לזרוק את השום, עגבניות ובצל עם הנותרים 1 כף שמן. מתבלים במלח ופלפל, זורקים בעדינות ומכניסים למחבת החמה. מבשלים עד שהם חרוכים עם כתמים שחורים נראים לעין, כ -7 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
15
מעבירים את הירקות לקערה נקייה ולתת להם להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
16
שים את עיסת התמרינד, צ ' ילי, 1/2 כוס של הנוזל השריית והירקות הקלויים בבלנדר או מעבד מזון להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עיסת תמרינדיעיסת תמרינדי
ירקירק
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
17
לאחסן אותו במיכל אטום במקרר עד שבוע או במקפיא עד חודש.