כדור הארץ יום שיבולת שועל פריכה גרנולה
לכו לחנות ותביאו דגני אורז חומים, מלח, קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו חטיפי גרנולה פריכים ללא גלוטן עם קינואה, אשכולות גדולים מייפל קינמון שוקולד צ'יפ גרנולה (טבעוני, ללא גלוטן), ו
הוראות
מחממים התנור שלך ל 300ºF.
מניחים את דגני האורז פריכים בקערה גדולה.בערך לקצוץ את 2 כוסות קשיו, ומערבבים אותם עם הדגנים.אם באמצעות אגוזים שלמים, לטחון את 1/3 כוס קשיו במטחנת התבלינים שלך. זה יהפוך לאבקה-אם זה מתחיל להתקלקל ולהפוך לחמאת אגוז, אפילו טוב יותר.
מניחים את קשיו הקרקע או חמאת אגוז במחבת קטנה.
מוסיפים את סירופ המייפל, וניל, קינמון ומלח, ומניחים את כל החבילה על אש בינונית-נמוכה.
להקציף לשלב. אם כמה חתיכות אגוז קטנות יישארו, שום נזק לא נעשה. כשזה מגיע לרתיחה נמוכה, תן לו לרתוח, תוך לטאטא, במשך דקה או שתיים, ואז להסיר אותו מהחום.
יוצקים את תערובת המייפל על הדגנים והאגוזים בקערה שלך.
מפזרים את הקוקוס ואת זרעי פשתן, ולאחר מכן בעדינות מערבבים לשלב מעיל הכל עם תערובת דביק.
מורחים את תערובת הדגנים על שני גליונות עוגיות (משומנים או מרופדים עם מחצלת אפייה סיליקון – אני משתמש במזרן האפייה) או בשתי 9 x 13" מחבתות אפייה זכוכית. זכור כי מתכת (לא מצופה מחצלת אפיית סיליקון) יבשל (ולשרוף) גרנולה-דגנים הרבה יותר מהר מאשר זכוכית. ייתכן שתרצה להפחית את טמפ התנור ל 275ºF אם באמצעות מתכת.
אופים את הדגנים במשך 30 עד 40 דקות, ערבוב זה כל 10 דקות אפילו לבישול, או עד שהוא השחמה ופריך לטעמך.