קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

כדור הארץ יום שיבולת שועל פריכה גרנולה

כדור הארץ יום שיבולת שועל פריכה גרנולה
לכו לחנות ותביאו דגני אורז חומים, מלח, קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו חטיפי גרנולה פריכים ללא גלוטן עם קינואה, אשכולות גדולים מייפל קינמון שוקולד צ'יפ גרנולה (טבעוני, ללא גלוטן), ו

הוראות

1
מחממים התנור שלך ל 300ºF.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את דגני האורז פריכים בקערה גדולה.בערך לקצוץ את 2 כוסות קשיו, ומערבבים אותם עם הדגנים.אם באמצעות אגוזים שלמים, לטחון את 1/3 כוס קשיו במטחנת התבלינים שלך. זה יהפוך לאבקה-אם זה מתחיל להתקלקל ולהפוך לחמאת אגוז, אפילו טוב יותר.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
חמאת אגוזיםחמאת אגוזים
קשיוקשיו
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מניחים את קשיו הקרקע או חמאת אגוז במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חמאת אגוזיםחמאת אגוזים
קשיוקשיו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את סירופ המייפל, וניל, קינמון ומלח, ומניחים את כל החבילה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
להקציף לשלב. אם כמה חתיכות אגוז קטנות יישארו, שום נזק לא נעשה. כשזה מגיע לרתיחה נמוכה, תן לו לרתוח, תוך לטאטא, במשך דקה או שתיים, ואז להסיר אותו מהחום.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
יוצקים את תערובת המייפל על הדגנים והאגוזים בקערה שלך.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מפזרים את הקוקוס ואת זרעי פשתן, ולאחר מכן בעדינות מערבבים לשלב מעיל הכל עם תערובת דביק.
מרכיבים שתצטרך
זרעי פשתןזרעי פשתן
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
8
מורחים את תערובת הדגנים על שני גליונות עוגיות (משומנים או מרופדים עם מחצלת אפייה סיליקון – אני משתמש במזרן האפייה) או בשתי 9 x 13" מחבתות אפייה זכוכית. זכור כי מתכת (לא מצופה מחצלת אפיית סיליקון) יבשל (ולשרוף) גרנולה-דגנים הרבה יותר מהר מאשר זכוכית. ייתכן שתרצה להפחית את טמפ התנור ל 275ºF אם באמצעות מתכת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
אופים את הדגנים במשך 30 עד 40 דקות, ערבוב זה כל 10 דקות אפילו לבישול, או עד שהוא השחמה ופריך לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן